Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

herkese hayırlı geceler ,@china_shangai abi iyi geceler
Sanada hayırlı geceler

Aslında haber konusunda iyi gidiyorduk.Önce ön tanıtım çıktı heyecanlandık sonra yönetmen haberlei çıktı sonra görüntü yönetmeni belli oldu ve o günden beridir vadiden bir iz yok hala.Aslında oyuncu haberleri açıklansaydı şimdi sezonun nasılbomba olacağını düşünüyor olacaktık ama şimdi hepimizde bir tedirginlik var

Son düzenleme:
Lale 1 kardes seni bekleriz aramiza gel muhabbetimiz bir olsun

Recep disardan rontgen yapmayi birak aramiza katil:))))

arkadaşlar ne diyorsanız diyin o eski gizem pusu 100.bölümünden sonra git gide azaldı ve son sezon adeta silindi.Biz burda günlerdir kendimizi yiyoruz haber yok tanıtım çıkmadı biz diğer diziler gibi de değiliz 12 yıldır seni zirveden indirmeyen seyircileriniz.Tamam çekimlere başlamadınız anlarım ama en azından insan polat alemdarı çağırır bi ağır çekim yürüyüş çeker biz bunada razıyız Necati Şaşmaz boş boş dikilsin o bile olur ama bişey olması lazım artık bekleye bekleye dokuz doğurucaz :D

arkadaşlar ne diyorsanız diyin o eski gizem pusu 100.bölümünden sonra git gide azaldı ve son sezon adeta silindi.Biz burda günlerdir kendimizi yiyoruz haber yok tanıtım çıkmadı biz diğer diziler gibi de değiliz 12 yıldır seni zirveden indirmeyen seyircileriniz.Tamam çekimlere başlamadınız anlarım ama en azından insan polat alemdarı çağırır bi ağır çekim yürüyüş çeker biz bunada razıyız Necati Şaşmaz boş boş dikilsin o bile olur ama bişey olması lazım artık bekleye bekleye dokuz doğurucaz :D
Valla recebim gunun yorumu senden geldi doksana caktin valla saol kardesim

herkese iyi geceler
çalıştığım için geç saate fazla kalamıyorum ama 10 gün sonra gece geç saatlere kadar burda olurum zaten ben işten çıkana kadar gelişmeler gelmeye başlar coştururuz bu konuyu :D

yalnız fragman reaksiyonu gölgede bırakmalı adamların 2.fragmanı çok dehşetti

@Maskeli Fedai nerelerdesin yorumunu bekliyoruz

herkese iyi geceler
çalıştığım için geç saate fazla kalamıyorum ama 10 gün sonra gece geç saatlere kadar burda olurum zaten ben işten çıkana kadar gelişmeler gelmeye başlar coştururuz bu konuyu :D

Iyi uykular 10 gun sonra gec saate kadarbekleriz

herkese iyi geceler

Hayirli geceler aga bende calisiyorum 1 aydir is alip is veriyorum :)

Günün yorumu :)

Hayirli geceler aga bende calisiyorum 1 aydir is alip is veriyorum :)
Kayışın koptu aga senin yine vadi izlemeye ara ver

Forum İstatistikleri

Konular
176,584
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy