FF Futbu Ligi 10. Sezon Başvuruları Başladı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,492
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Futbu'da artık 10. sezon zamanı...

Geçtiğimiz günlerde 10. sezonun hangi ligde olmasının istendiğine dair bir anket açmıştık ve ankette Türkiye Ligi önde, İspanya Ligi ikinci sırada çıktı. Fakat bu sezon güncel kadroların olmayışı nedeniyle Türkiye Ligini 11. sezona, kadroların güncel olduğu bir sezona bırakmaya karar verdim. :)

Oyunda bu sezonla birlikte bazı yenilikler olacak pek çoğunuzun bildiği gibi. Öncelikle tasarımda bir yenilenme oldu ve sezon içerisinde de yenilenme olmaya devam edecek. Aslında oyunun gidişatını etkileyecek başka önemli yenilikler de vardı fakat bu sezona yetişmedi. Yenilikler sezon içinde de yavaş yavaş eklenmeye devam edecek. :)

Herkesi bekleriz sezona. Oyunu hiç oynamamış kişilere yardımcı olunulur. :)

Başvurmak için takım listesini yollamanız gerekli...

(Takımlar oyunda bu adla olmayacaklar. Gerçek oyuncu ve takım isimlerini kullanmayacağız artık ama seçtiğiniz takımlarla eşdeğer güçte takımlar alacaksınız kura sonucunda.)

En çok istediğinizden, en az istediğinize doğru sıralayıp bana özel mesaj göndermeniz yeterli. Takımları üst sıralardan tercih etmek avantaj sağlar. Bu nedenle listelerinizi stratejik oluşturmanızda fayda var. Örneğin

1- Real Madrid
2- Barcelona
3- Valencia

Yukarıdaki gibi tercih listesi yollarsanız ve başka biri Barcelona'yı birinci sırada yazarsa sizin Barcelona'yı kurayla alma ihtimaliniz kalmaz. Yine Valencia'yı da ilk veya ikinci sıradan tercih eden biri varsa onu alma ihtimaliniz kalmaz. Onun yerine;

1- Real Madrid
2- Villareal gibi bir liste yapmış olsaydanız ikinci sıradaki Villareal'i alma ihtimaliniz yüksek olacaktı...

Takım listesi:

• Barcelona
  • Athletico Madrid
  • Villareal
  • Real Madrid
  • Athletic Bilbao
  • Espanyol
  • Celta Vigo
  • Sociedad
  • Granada
  • Levante
  • Valladolid
  • Valencia
  • Rayo Vallecano
  • Almeria
  • Sevilla
  • Elche
  • Real Betis
  • Malaga
  • Getafe
  • Osasuna

Ben katılmayacağım gibi. Yeni sezon yeni transferlerle Türkiye'ye inşallah. :D
Katılırsan iyi olur bu sezon daha başlarken oyunda görsel yenilikler olacak ve sonrasında da oyunun gidişatına etki edecek gelişmeler olması muhtemel. Hem sizin alışıp yenilikleri ilk önce keşfetmeniz hem de benim daha fazla geri bildirim almamız açısından bu sezon önemli. :)

Şu an önceki sezonlara göre başvuru oranı düşük, daha çok başvuru bekliyoruz. :):)