Revenge 4.Sezon-Yeni Oyuncular

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,979
Puanı
1,061
4.sezon çekimlerine başlanan Revenge dizisine yeni isimler katıldı.

Diziye ilk katılan isim Mistress ve The Client List dizilerinde yer almış olan Brian Hallisay.Jack'in yeni arkadaşı Ben karakterini canlandıracak oyuncunun dizideki mesleği polis olacak.

The Simpsons'da Lisa karakterini seslendiren Yeardley Smith dizide Victoria'nın akıl hastanesindeki arkadaşı olacak.

Son olarak Agents of S.H.I.E.L.D.'a konuk olan Elena Satine zengin bir ailenin kızı olarak diziye katılacak.

Diziye katılacak bu 3 ismin yanı sıra ilk 3 sezon David Clarke karakterini canlandıran James Tupper da daimi kadroya alındı.
yeardley-smith-revenge-season-premiere.jpg

revenge_season4_elenasatine.jpeg
unnamed-3.jpg

@destere @Forumdash @Harunnn60

öncelikle seçimler bana iyi gibi geldi , ama bana kalırsa rolleri az olur yani topu topu 13 bölüm oynarlar tüm sezon boyunca oynamazlar

Ben karakteri polis olacakmış , @Çiğdem-

Elena da güzelmiş :D @destere

@xemrexxx sen ne düşünüyorsun ? :D

Son düzenleme:
4.sezon çekimlerine başlanan Revenge dizisine yeni isimler katıldı.

Diziye ilk katılan isim Mistress ve The Client List dizilerinde yer almış olan Brian Hallisay.Jack'in yeni arkadaşı Ben karakterini canlandıracak oyuncunun dizideki mesleği polis olacak.

The Simpsons'da Lisa karakterini seslendiren Yeardley Smith dizide Victoria'nın akıl hastanesindeki arkadaşı olacak.

Son olarak Agents of S.H.I.E.L.D.'a konuk olan Elena Satine zengin bir ailenin kızı olarak diziye katılacak.

Diziye katılacak bu 3 ismin yanı sıra ilk 3 sezon David Clarke karakterini canlandıran James Tupper da daimi kadroya alındı.
yeardley-smith-revenge-season-premiere.jpg

revenge_season4_elenasatine.jpeg
unnamed-3.jpg

@destere @Forumdash @Harunnn60
elena satine den başka ele avuca gelir bir şey yok :)
iyiki elena varmış diğerleri katılmasaydıda olurdu :)

öncelikle seçimler bana iyi gibi geldi , ama bana kalırsa rolleri az olur yani topu topu 13 bölüm oynarlar tüm sezon boyunca oynamazlar

Ben karakteri polis olacakmış , @Çiğdem-

Elena da güzelmiş :D @destere

@xemrexx sen ne düşünüyorsun ? :D
aynen ilk dikkatimi elena çekti zaten :) diziye kalite ve kavis katacaktır :)

bencede :)
onun foku çıktı bir daha zor başlarız gibi :)
peter russo yu öldürmeyeceklerdi öldürdüler diziyi ömerçip ettiler :)
aynen birde ben siyaset sevmiyorum onu anladım :(
dizi güzel ama ben ısınamadım , sırf forum için devam ettim ama bir yerden sonra tıkandım :)
bence başka bir diziyi ortakça izleyelim hem ödeşmiş oluruz :D

aynen birde ben siyaset sevmiyorum onu anladım :(
dizi güzel ama ben ısınamadım , sırf forum için devam ettim ama bir yerden sonra tıkandım :)
bence başka bir diziyi ortakça izleyelim hem ödeşmiş oluruz :D
zaten sevmediğimiz diziler zorlamayla bir yere kadar anca gidebiliyor fazla gitmiyor :)

zaten sevmediğimiz diziler zorlamayla bir yere kadar anca gidebiliyor fazla gitmiyor :)
evet birde izliyormuş gibi numara yapmak istemedim bazı kişiler öyle yapıyor dikkatimi çekti :)
Sen yeni bir dizi bul izleyelim , Bak mesela Bates Motel dizisi güzel diyorlar şuan 2.sezonu bitirdi ve her sezon 10 bölüm ne dersin ? :)

evet birde izliyormuş gibi numara yapmak istemedim bazı kişiler öyle yapıyor dikkatimi çekti :)
Sen yeni bir dizi bul izleyelim , Bak mesela Bates Motel dizisi güzel diyorlar şuan 2.sezonu bitirdi ve her sezon 10 bölüm ne dersin ? :)
konusu nedir acaba gerilimmi?