Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ama batuhanın dediği gibi üst düzey yerli ve yabancı oyuncular katılacaksa vadiye ben beklerim hiç sesim çıkmaz

İşte abi o oyuncuları duyursunlar işte hem insanlar merak edip izler ama o da yok
aynen benim baştan beri itirazım ona artık eski vadi yok eski seyirci yok herkes çok bilinçlendi önümüze ne koyarlarsa izlerdik o devirler geçti gitti artık birde geçen sezon kötü bir sezon oldu baya bir izliyeci kitlesi gitti bu sezon onları geri almak için izliyenlere küçük küçük jestler beklerdim hem oyuncuların hemde senaristlerin daha evvelden basına sızması gibi ama yapmadılar

aynen benim baştan beri itirazım ona artık eski vadi yok eski seyirci yok herkes çok bilinçlendi önümüze ne koyarlarsa izlerdik birde geçen sezon kötü bir sezon oldu baya bir izliyeci kitlesi gitti bu sezon onları geri almak için izliyenlere küçük küçük jestler beklerdim hem oyuncuların hemde senaristlerin daha evvelden basına sızması gibi ama yapmadılar
Aynen millet daha eskisi gibi sıkı izlemiyor Vadiyi kabul etsekte etmesekte gerçek bu

ya kardeş birde basının en kuvvetli kanalındasın kullanmasana sonun kadar bütün evlere giriyorlar ab kitlesine hitap eden bir kanaldasın anlamış deilim

bu dediğine inanıyorsan eyvallah
Aynen ya abi kanal d yi hürriyeti falan kullansanıza neden herşeyi sessiz yapıyorsunuz anlamadım

bizim totalde sorunumuz yok bu sezon daha da artacaktır bizim sorunumuz ab grubunda tamda fırsat ayaklarına kadar gelmiş ab nin kralı kanald desin dibine kadar kullan röpartaj ver yeni çok iyi oyuncularını tanıt yeni senaryonun siyasi içerikten ziyade daha genel konulara değinceğini anlat anlat ki insanlar ikna olsun teveccühüde bulunsunlar

ya kardeş birde basının en kuvvetli kanalındasın kullanmasana sonun kadar bütün evlere giriyorlar ab kitlesine hitap eden bir kanaldasın anlamış deilim

bu dediğine inanıyorsan eyvallah
tabi ki inanıyorum abi eski vadide tüyo resim falan imkansızdı ben sadece şu an emin olamıyorum ne olduğundan yoksa böylesi daha iyi olur ama tanıtım şart bence hatta geç bile kalındı doğan medyanın gazetesini , internet sitlerini , tv sini kullanarak reklam yapılmalıydı

tabi ki inanıyorum abi eski vadide tüyo resim falan imkansızdı ben sadece şu an emin olamıyorum ne olduğundan yoksa böylesi daha iyi olur ama tanıtım şart bence hatta geç bile kalındı doğan medyanın gazetesini , internet sitlerini , tv sini kullanarak reklam yapılmalıydı
zaten benim kızgınlığım bu elinde müthiş basın imkanın var ama sen kafanı kuma gömmüşsün bütün mesele bu

Yav abi adamlar hiçbir hazırlık falan yapmamışlar daha yeni hazırlık yapıyorlar
yok aga sende o kadar değl hazırlıklar illaki yapılmıştır ama pana yeni inşaata başladı zaten o yüzden kolay değildi tabi senaryo olsun oyuncu seçimleri olsun onların daha önceden belirlenmesi gerekirdi