Şunu al başımdan bana hep senin laflarını söylüyor(melun şopar gibi)uğraşmak istemiyorum
profil fotosu kerem bursin olan biri bir şey eleştierecek ben de ciddiye alığ tartışıcam cık olmaz o işLaf bulamıyorum desene
Tapulu malımıymışŞunu al başımdan bana hep senin laflarını söylüyor(melun şopar gibi)
@xemrexxx bu şopar gidiyormuş kilise yakında kurtuluyoruz artık forumda da aktif olmayacakTapulu malımıymış
Emre sinir oluyordur bana
Tüm melunlar toplandı Allahım sana geliyorum@xemrexxx bu şopar gidiyormuş kilise yakında kurtuluyoruz artık forumda da aktif olmayacak
Kanal D ci ile muhattap olmayacağım seni @cookies ve onun sevdiği kartla başbaşa bırakıyorumTüm melunlar toplandı Allahım sana geliyorum
Sen git de Kurt Seyit ve Şuranı izleKanal D ci ile muhattap olmayacağım seni @cookies ve onun sevdiği kartla başbaşa bırakıyorum
Ben onu izlemiyorum ki sen git kanal d ciğinin reklamlarını izleSen git de Kurt Seyit ve Şuranı izle
ne kararı cnm evleniyormuşsunuz gibi yazmışsın 🙂🙂Allahim Minemin bikinili fotosuna baktikca ne kadar dogru karar verdigimi anliyorum @Çiğdem-
Evlenme aşık olma kararine kararı cnm evleniyormuşsunuz gibi yazmışsın 🙂🙂
Emre aydın da eski sevgilisi artık . daha eski sevgilisi olan donbis adam da unlu fotoğrafçı mehmet turgut. Mine tugay kariyerli adam seviyor demek))))Emre Aydın değil mi 😱
Yok artık 😱
Emre Aydınla çıktığını bilmiyordumEmre aydın da eski sevgilisi artık . daha eski sevgilisi olan donbis adam da unlu fotoğrafçı mehmet turgut. Mine tugay kariyerli adam seviyor demek))))
İki yıl önce ayrıldı duymaman normalEmre Aydınla çıktığını bilmiyordum