Kartı ne yapacaksın sen ben sana bebek yüzlüsünü öneriyorumHayir gözüm minemden baskasini gorrmuyor dogru duzgun
Kartı ne yapacaksın sen ben sana bebek yüzlüsünü öneriyorumHayir gözüm minemden baskasini gorrmuyor dogru duzgun
Ayol bu kadin banami bakcak minemin bakma olasiligi varKartı ne yapacaksın sen ben sana bebek yüzlüsünü öneriyorum
Mine Tugay mı bu 😱
Tabiki mine tugay ne sandinMine Tugay mı bu 😱
Mine Tugay mı bu 😱
Al birini vur ötekisiniKonuya baktım gözüm gönlüm açıldı
Bikinili resmi muthisKonuya baktım gözüm gönlüm açıldı
@cookies duyuyor musun? Mine Tugay'ı sevmeyen insan mı olur, kulağa tuhaf geliyorAl birini vur ötekisini
@*YıldırıM* gel kanka şu melunlara bak@cookies duyuyor musun? Mine Tugay'ı sevmeyen insan mı olur, kulağa tuhaf geliyor
Ne var yahu bu kadin kart falan degil bikinili resmindende anlasilcagi uzre.Al birini vur ötekisini
Bencede yildirimla yigit sevmiyor ilginc yani@cookies duyuyor musun? Mine Tugay'ı sevmeyen insan mı olur, kulağa tuhaf geliyor
Ne var yahu bu kadin kart falan degil bikinili resmindende anlasilcagi uzre.
Bencede yildirimla yigit sevmiyor ilginc yani
Haha sen oyle san cicim mine hep bakimli olmustur ve bakimli olcaktir pamela Anderson gibi olcak 20 yil sonra
Bu dediğine kendin inanıyor musun 20 yıl sonra Nebahat'in tahtını alacak Mine'm
Sende kart diyosun melaune .ss@*YıldırıM* gel kanka şu melunlara bak
Mine Tugaya kart diyen Yıldırımada selamlar olsun
Haha sen oyle san cicim mine hep bakimli olmustur ve bakimli olcaktir pamela Anderson gibi olcak 20 yil sonra
Siz bu dediğinize inanıyor musunuzBu dediğine kendin inanıyor musun 20 yıl sonra Nebahat'in tahtını alacak Mine'm
Bu kadıni nasil sevmiyorsun sen ya ? Inaniyorum tabiki gayet seksi ve bakimli bi kadin ayrica cok iyi oyuncuSiz bu dediğinize inanıyor musunuz
Dizi oyuncuları içinde zarar anam bu kadın Direk oyunculuğu bırakıp bir giysi mağazası açıp orada kasaya oturmalı bu kadın
Onun için hep yan rol verdilerBu kadıni nasil sevmiyorsun sen ya ? Inaniyorum tabiki gayet seksi ve bakimli bi kadin ayrica cok iyi oyuncu