Ayol bu adam la koca gibi durmuyorlar ilk fotodakiyle oyle duruyolar samimiyete bak @Çiğdem-ne bileyim lo![]()
Ayol bu adam la koca gibi durmuyorlar ilk fotodakiyle oyle duruyolar samimiyete bak @Çiğdem-ne bileyim lo![]()
ayol önce seni alacak bir en.yi bul da
Oyle iste acaba aralarinda biseymi var
banaa bakkk gebertirim vllaayol önce seni alacak bir en.yi bul da![]()
ünlülerin kocaları çok rahat oluyorlar böyle şeylere takılmaz galiba çünkü karıları her bölüm sevişme sahnesi yapıyor kocalarıda buna izin veriyor ben kadın olarak kocamın otür sahnelerine kesinlikle izin vermezdim 🙂🙂🙂Oyle iste acaba aralarinda biseymi varadam arkadan cok feci sarilmis ve yicekmis gibi bakiyor kiza
![]()
Ama bu dizi sahnesi degil gercek bn olsaydim hesap sorardim sanki bebegin babasi kocasi degilde bu adammis gibi duruyorbanaa bakkk gebertirim vlla
ünlülerin kocaları çok rahat oluyorlar böyle şeylere takılmaz galiba çünkü karıları her bölüm sevişme sahnesi yapıyor kocalarıda buna izin veriyor ben kadın olarak kocamın otür sahnelerine kesinlikle izin vermezdim 🙂🙂🙂
bu resimde ne kadar hos![]()
zayıflamış hali bile @Çiğdem- i çat diye çatlatmaa yeter sultanımın@destere @yakup09 @sürgünüm @*YıldırıM* @yatutarsa @mrt-06
ozanın fotosuna beni niye etiketliyon.ss![]()
kalitenin merkezi insanı görüyonuz mu@Çiğem- @*YıldırıM* @destere @Forumdash @Bully @yatutarsa @mrt-06
Adam aslında çok sempatik çok seviyorum bunu yeni dizisini de merakla bekliyorum inşallah dizisi starda olur![]()
kalitenin merkezi insanı görüyonuz mu@Çiğem- @*YıldırıM* @destere @Forumdash @Bully @yatutarsa @mrt-06
Resme bakınca sadece iticilik, hainlik ve sinsilik görüyorum.![]()
kalite gör diyeozanın fotosuna beni niye etiketliyon.ss
sevgilisiyle halka açık alanda müstehcen görüntüler veren nur değil la bu ozan güvenResme bakınca sadece iticilik, hainlik ve sinsilik görüyorum.![]()
ben almıyım böyle kaliteyikalite gör diye
sevgilisiyle halka açık alanda müstehcen görüntüler veren nur değil la bu ozan güven![]()
vışşhh kanal fanlığı hemenAdam aslında çok sempatik çok seviyorum bunu yeni dizisini de merakla bekliyorum inşallah dizisi starda olur
Koyu Kırmızı da stardaydı![]()
Yazdığımla Nur'un ne alakası var şimdi?kalite gör diye
sevgilisiyle halka açık alanda müstehcen görüntüler veren nur değil la bu ozan güven![]()
vışşhh kanal fanlığı hemen![]()
öylesine havadan sudanYazdığımla Nur'un ne alakası var şimdi?![]()
ne kanal fanı olucam beBir gün herkes starcı olacak
Meryemin dizisi de starda kösem de starda
sen de starcı ol yol yakınken
![]()
De get