- Reaksiyon puanı
- 59,932
- Puanı
- 1,060
PT-2'ye alınma ihtimalini yüksek görüyorum. Umarım Kanal D güzelim diziyi harcamaz..Ulan İstanbul tekrarı ile şov yapmış resmen. Yeni sezon için yerin hazır.![]()
PT-2'ye alınma ihtimalini yüksek görüyorum. Umarım Kanal D güzelim diziyi harcamaz..Ulan İstanbul tekrarı ile şov yapmış resmen. Yeni sezon için yerin hazır.![]()
İnşallah harcamaz ki kolayca bitirebileceğini düşünmüyorum böyle devam ederse bitirmez bence.PT-2'ye alınma ihtimalini yüksek görüyorum. Umarım Kanal D güzelim diziyi harcamaz..
Ben izlemiyorum onları 😉Persembe sonuna kadar dolu kocamin ailesi zkfo my asil cumartesi ve pazar bos 😉
Dun showdaki cizgi filmi ve Gullerin savaşını izledim
Hani kocamin ailesine baslicaktinBen izlemiyorum onları 😉
Araya tatil girdi vazgeçtimHani kocamin ailesine baslicaktin
Bence 50 bolum surer 😉Araya tatil girdi vazgeçtim
Daha 3 bölüm zamanı kaldı zaten![]()
Ana habersiz kanal mı olurmuş. Ben hala Ana Haberin kaldırılcağını düşünmüyorum.3 Gunluk dizi + Melek = Ana haberin bitişi.
ali eyupoglu 2/3 ay once kendi sitesinde bunun sinyalinin verdi, Deniz yildizinin haberleri ortaya atildigi Gunler, bulursam linki paylaşirim.Ana habersiz kanal mı olurmuş. Ben hala Ana Haberin kaldırılcağını düşünmüyorum.
Okumuştum bu yazıyı. Bakalım birkaç hafta sonra belli olur ne olacağı. Aslında Uğur Dündar'dan sonra zaten Star haberde ciddiyet kalmamıştı. Yokluğunu hissetmem bile.ali eyupoglu 2/3 ay once kendi sitesinde bunun sinyalinin verdi, Deniz yildizinin haberleri ortaya atildigi Gunler, bulursam linki paylaşirim.
bu da linki: star ana haber bitiyor mu?
http://www.alieyuboglu.com.tr/12061/
@mrt-06