Kadın Eli Değince 7.Bölüm

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060
proxy.php

Konuk Oyuncu @cookies (ALPER)

Sahne 1
güzel bir pazar sabahı çiğdem odasında ojesini sürelek sabah keyfi yapmaktadır o sırada bay becerikli gelir
çiğdem: ayy bari pazar günleri rahat ver braz bu görev günlerinin tatili falan olması lazım artık bence
bay becerikli: demek bugün tatil yapmak istiyorsun dur seni bir kuaföre ışınlıyım kıymetimide bil bak
çiğdem : ayy harika bir haber bu hadi gönder hemen bir manikur pedikur yaptırayım
bay becerikli : pis pis tıss tıss kişneyerek gülerek çiğdemi ışınlar

Sahne 2
çiğdem kendisini kuaforda bulur bulmaz sevinerek elini uzatıp manikur lütfen der
ve karşısında alper adında ayı gibi iri yarı bir adam görünce çığlık atar bay becerikli çiğdeme oyun oynamış onu yeni bir göreve göndermiştir çiğdem erkek berberi olmuştur
çiğdem : alıcağın olsun bay becerikli ama ben bu görev bitsin biliyorum sana yapıcağımı
alper : saç sakal traşı istiyorum derken bir adam daha gelir ve oda yüz maskesi ister
çiğdem alperi koltuğa alır önce

Sahne 3
çiğdem : off saç kesmekten ne anlarım ben makineyi sert sert bahçe biçer gibi alperin kafasına sürter kesmiyor bu der alper : delimisin be kadın makinenin fişini taksana filize çiğdem : aaa pardonn çiğdem yok bu böyle olmucak alperin kafasına ağda sürmeye baslar alper bağır napıyorsun diye çiğdem sus bakıyım tertemiz yapıcam kafanı ağdayla alperin saçlarını yolmaya başlar alper böğürmeye baslayınca çiğdem ağzın pamuk tıkar sus bakıyım çok güzel oluyor çiğdem usturayı alır alperin yüzüne köpük sürmeden sakallarını kesmeye baslar yüz derisini soğan kabğu gibi soymaya başlar bıyıklarında uclarını eliyle koparır ortası dursun süper mario gibi oldun çok hoşş oldu der çiğdem alperi kafasını kel kabak tek tüy olmadan ağdayla alıp yanaklarını soğan soyar gibi derisini soyup bıyıklarınıda uclarını eliyle koparıp ortada bırakarak gönderir sıradakı adama geçer

Sahne 4
sıradakı adam kaçmaya çalısırken çiğdem onu tutar kulağından aaaa otur şu sandalyeye
adam bu kadın bana işkence yapıcak imdaat diye bağırmaya çalısırken onunda ağzına pamuk tıkar
çiğdem : şimdi yüz maskesiyle kim uğraşıcak dur ben ev yapımı maske yapayım buna karnımda acıkmaya basladı hem bir yandan tıkınırım bir kap yoğurtu adamın kafasından aşşağıya döküp suratına iyice sürer doğradığı hıyarlarıda adamın yüzüne yerleştirip sarımsak falanda ekler bak bu tür ev yapımı maske yüzü inanılmaz rahatlatıyor ohhh mis gibide cacık oldun vlla çiğdem arada adamın yüzünü yalıyarak tadına bakar azıcık daha tuzz ekler ahhh oldu şimdi vlla tadında tuzunda yerinde oldu miss gibi adam koltuktan kalkıp öcü cacık suratlı bir halle kaçarak gider

Sahne 5
bay becerikli gelir kişneyerek gülerek, çiğdem : ayol bu gülüş nedir böyle
bay becerikli kötü adam gülüşlerini çalıştım braz erol taş falan,
çiğdem : sen bence yanlıslıkla at videosu falan izlemişsin yanı gülerr hahaha
bay becerikli şimdi adamlar polisle gelsinde gör napıcaksın bakalım derken adamların karıları gelip çiğdeme tşşk eder kocalarının tüysüz bakımlı olmalarından memnun kalıp vucut kılları içinde yollucaz derler
bay becerikli : tühh bunuda başardı cadaloz 3 görevcik kaldı şurda
çiğdem : bay becerikliyi koltuğa alıp şimdi abna oyun oynamanın cezasını çek bakalım ağdayı alıp öyle bir yolucamkı seni yeni doğmuş bebekler kadar kılsız tüysüz olucaksın diyerek ağdayı vucuduna basar bay becerikli bağırır böğürür onun çığlıklarıyla yankılanır her yer

Eline sağlık güzel olmuş :D
Son üç bölümden birinde bende konuk olmak isterim Çidoş :D

Bni yine konuk edermisin @Çiğdem- finale :Z :bhr:
Eline sağlık güzel olmuş :D
Son üç bölümden birinde bende konuk olmak isterim Çidoş :D
@Yiğitt gelecek bölüm konuk olursun 8.bölümde askere gitmeye hazırlanıyorum o bölümde:F
@cookies final bölümünde konuk alırım seni tekrar 😉😉

tşşk ilk bölümden bir ara göz atmaya başlarsan sevinirim :bhr::bhr::bhr:

Güzel olmuş beğendim.Ellerine Sağlık. :) :)

Bay Becerik neden kişniyor ya.Kötü adam öyle olmaz ki :F
ben kötü adam profili çizdirmeye çalısmıyorum cnm okuyanların sempatisini kazandırmaya çalısıyorum o karaktere :kiki::kiki::kiki:

tşşk 🙂🙂

:kiki: askerlikmi :)
Bekliyorum bni yine konuk olmayi ama finalde bu kadar yan rol konuk olmiyim senle bay beceriklinin arkadasi falan olayim sizi evlendiriyim
hayırrr bu sefer evlenmek yatak bebek falan yok unut onları :kiki::kiki::kiki:

ben kötü adam profili çizdirmeye çalısmıyorum cnm okuyanların sempatisini kazandırmaya çalısıyorum o karaktere :kiki::kiki::kiki:

tşşk 🙂🙂

hayırrr bu sefer evlenmek yatak bebek falan yok unut onları :kiki::kiki::kiki:
Aaaa mutsuz sonlami bitcel valla filmini yazarim yani