hayırr çiğsem olucak sadece ne bensusuBensu Çiğsem (dizideki soyadımın) oldu kızın isim 😉
hayırr çiğsem olucak sadece ne bensusuBensu Çiğsem (dizideki soyadımın) oldu kızın isim 😉
@Çiğdem- gördün mu bak vampirlerde yataga giriyomusbu vampirlerde tavşanlar gibi sürekli sevişiyorlar .nedenide şöyleymiş; insanın zayıf noktası cinsellik olduğu için kan içmek için bu yolla tuzağa düşürüyorlarmış.
Bensusuda var 😉hayırr çiğsem olucak sadece ne bensusu
Tamam Bensusuz olsun.Ben Bahardan olan kızıma Bensu ismini veririm.hayırr çiğsem olucak sadece ne bensusu
Yahu bensu cigsem olur bu kadar buyutmeyin @Çiğdem-Tamam Bensusuz olsun.Ben Bahardan olan kızıma Bensu ismini veririm.
seninde herkesten kızın var aaaaaTamam Bensusuz olsun.Ben Bahardan olan kızıma Bensu ismini veririm.
Ilerde baharla o isi yapinca çocuk olcak tabiseninde herkesten kızın var aaaaa
Senarist ben değilim.Ben yazılanı oynarım 😛😛😛seninde herkesten kızın var aaaaa
Senarist ben değilim.Ben yazılanı oynarım 😛😛😛
tmam tamam bensu çiğsem olsun uyumluda oldu braz 🙂🙂Ilerde baharla o isi yapinca çocuk olcak tabi
Beğendi oleytmam tamam bensu çiğsem olsun uyumluda oldu braz 🙂🙂
Yok yok ben @kvp-medya ya senin kizi ayarrliycamTamam karışmıyorum nasıl istersen yaz.Bahar ister Canla öpüşüyorsa öpüşsün.
kim bilir belkide
Valla bak olabiliriz bn ikinizede benziyorum tamam @destere yede benziyorum ama size fazla bnziyorumkim bilir belkide
o zaman biz üçüzüz olyyy sonunda kayıp karddeşlerimi buldumValla bak olabiliriz bn ikinizede benziyorum tamam @destere yede benziyorum ama size fazla bnziyorum
Evet bnde buldum kayip kardeslerimi hemde favoriforumum.net te @OzaN tesekkur ederim sana bu forumu kurdugun icino zaman biz üçüzüz olyyy sonunda kayıp karddeşlerimi buldum