Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

10509609_866852690005515_3428639720345085927_n.png

Bugun vadiciler sirra kadem basmislar ayni pana filim gibi ortalik cok sessiz firtina oncesi sessizlik bizim arkadaslara da ugramis

vadi kutsal topraklarda çekim yapabilirmiş

yeni sezon çekkimleri daha başlamamış

Kadir kaynak sordum ciddimisin unluler konusunda

Cok iyi ya
abi bunu tüyolarda verdik ya gelcek tabi yeni oyuncular ve bomba olacak çoğu :D

10433313_889852447710353_1725465353439319783_n.jpg

EVET ARKADAŞLAR ÇOKÇA GELEN SORULAR ÜZERİNE AÇIKLAMA YAPMA GEREĞİ DUYDUM ÇEKİMLER DAHA BAŞLAMADI O YÜZDEN SET RESİMLERİ PAYLAŞMIYORUZ ŞUANDA ÖN HAZIRLIKLAR YAPILIYOR MEKAN SEÇİMLERİ OYUNCU SEÇİMLERİ SENARYO HAZIRLIĞI FELAN ÇEKİM TARİHLERİ DAHA BELLİ DEĞİL

set vadisinden açıklama çekimler tahmin edildiği gibi daha başlamadı

Son düzenleme:
Senaryo hazırlığı oyuncu seçimi mekan araması da ne demek daha bunları yapmamışlar mı? Bütün yaz yatmışlar mı bütün bu hazırlıkların çoktan bitmesi gerekirdi bunlar bizi çıldıracaklar Allah sonumuzu hayır etsin

Senaryo hazırlığı oyuncu seçimi mekan araması da ne demek daha bunları yapmamışlar mı? Bütün yaz yatmışlar mı bütün bu hazırlıkların çoktan bitmesi gerekirdi bunlar bizi çıldıracaklar Allah sonumuzu hayır etsin
abi benim tahminim yetiştiremişşlerdr belki 11 eylül de değil 18 ey3lülde bile olma ihtimali var

abi benim tahminim yetiştiremişşlerdr belki 11 eylül de değil 18 ey3lülde bile olma ihtimali var​
11 Eylül'de benim işim var 18 Eylül'de olsun:)))

Geri dönüş V2 müziği bir muhteşem olmuş gerçekten.. Gökhan Kırdar'a kelimeler yetersiz kalıyor. Müziği dinlediğim de yeni sezonu daha da özlüyorum.. ayrılan da ayrılsın.. Gökhan Kırdar efsanesi siyah ekran da aile reyting getirir. @takas 'dı herhalde.. bir gün demişti.. siyah ekran olsun, köşede Kurtlar Vadisi yazsın, seyirci oturup yine izler. İzler, gerçekten de izler.. Vadiyi sabırsızlıkla bekliyorum.

Taptalk 2

Geri dönüş V2 müziği bir muhteşem olmuş gerçekten.. Gökhan Kırdar'a kelimeler yetersiz kalıyor. Müziği dinlediğim de yeni sezonu daha da özlüyorum.. ayrılan da ayrılsın.. Gökhan Kırdar efsanesi siyah ekran da aile reyting getirir. @takas 'dı herhalde.. bir gün demişti.. siyah ekran olsun, köşede Kurtlar Vadisi yazsın, seyirci oturup yine izler. İzler, gerçekten de izler.. Vadiyi sabırsızlıkla bekliyorum.

Taptalk 2
aynen öyle aga siyah ekran koy köşeye kurtlar vadisi yaz çal müziği oturup izle

vadinin değerini yaz döneminde çok daha iyi anlıyoruz ben acayip derecede özledim kurtlar vadisi izlemeyi
o değilde bi gün vadi biterse naparız bilmiyorum acayip bi eksiklik olacaktır

Vallaha ben özlem olmasın diye bu yaz ailecek Vadi seyrettik seyredecez de İnşallah :D
Sen işi bitirmişsin :))) sana söylenecek laf yok

Hayatımda ilk defa Mematiye verdiğim.sözü tutmuycam seni kendi ellerimle öldürecem

Polattan Ersoya​
Ama son kertede sözünü tuttu