Şimdi geçnlik çok azgın zaten bence birde sen azdırma onları böyle yazarakOnlarda seviyordur boyle seyleri merak etme
Şimdi geçnlik çok azgın zaten bence birde sen azdırma onları böyle yazarakOnlarda seviyordur boyle seyleri merak etme
Belki sana saldirir.O kadar kuduruksa önce yoldan gecene saldirir sonrada seni insaata göturur 😉bende öyle düşünüyorum yoldan geçen birisine saldırıyor bence ayy zaten kuduruktu iyice kudurmuştur artık uğraş dur ahahah
Merak etme lo.Bisey olmaz.O kadar ayrintili yazmiyorum o sahneleri.O sahneleri isteyen Grinin elli tonunu okur Muthis bir kitapti Yani bu sahnelerle bisey olmazŞimdi geçnlik çok azgın zaten bence birde sen azdırma onları böyle yazarak
ohaaa 😱😱😱 kan içme anlamında demiştim ben aslıdna vampir olduya şimdi insanlara saldırır onu engellemeyle uğraşırım falanBelki sana saldirir.O kadar kuduruksa önce yoldan gecene saldirir sonrada seni insaata göturur 😉
Evet.Aynen oyle olur ama sen onu tehdit edersin eger insanlara saldirisan insaata gelmem diye 😉ohaaa 😱😱😱 kan içme anlamında demiştim ben aslıdna vampir olduya şimdi insanlara saldırır onu engellemeyle uğraşırım falan
Tamam orası öyle sanırım okudum o nu ben ama sen yazma yada yaz gitisn ben okurumMerak etme lo.Bisey olmaz.O kadar ayrintili yazmiyorum o sahneleri.O sahneleri isteyen Grinin elli tonunu okur Muthis bir kitapti Yani bu sahnelerle bisey olmaz
Evet az.Seninde gecmisini yazacagim.Sende kötu karakter olacaksinEvet ama az
Ama Bahar sevdigim olsunEvet az.Seninde gecmisini yazacagim.Sende kötu karakter olacaksin
8. Bolumu okumana gerek yok pamuk prenses dizim o çünkü ve o bolum son bolumdu
tamm 7 den 9 a mı geceyim8. Bolumu okumana gerek yok pamuk prenses dizim o çünkü ve o bolum son bolumdu