Şimdi geçnlik çok azgın zaten bence birde sen azdırma onları böyle yazarakOnlarda seviyordur boyle seyleri merak etme![]()
Şimdi geçnlik çok azgın zaten bence birde sen azdırma onları böyle yazarakOnlarda seviyordur boyle seyleri merak etme![]()
Belki sana saldirir.O kadar kuduruksa önce yoldan gecene saldirir sonrada seni insaata göturur 😉bende öyle düşünüyorum yoldan geçen birisine saldırıyor bence ayy zaten kuduruktu iyice kudurmuştur artık uğraş dur ahahah![]()
Merak etme lo.Bisey olmaz.O kadar ayrintili yazmiyorum o sahneleri.O sahneleri isteyen Grinin elli tonunu okur Muthis bir kitaptiŞimdi geçnlik çok azgın zaten bence birde sen azdırma onları böyle yazarak![]()
ohaaa 😱😱😱 kan içme anlamında demiştim ben aslıdna vampir olduya şimdi insanlara saldırır onu engellemeyle uğraşırım falanBelki sana saldirir.O kadar kuduruksa önce yoldan gecene saldirir sonrada seni insaata göturur 😉
Evet.Aynen oyle olur ama sen onu tehdit edersin eger insanlara saldirisan insaata gelmem diye 😉ohaaa 😱😱😱 kan içme anlamında demiştim ben aslıdna vampir olduya şimdi insanlara saldırır onu engellemeyle uğraşırım falan![]()
Tamam orası öyle sanırım okudum o nu ben ama sen yazmaMerak etme lo.Bisey olmaz.O kadar ayrintili yazmiyorum o sahneleri.O sahneleri isteyen Grinin elli tonunu okur Muthis bir kitaptiYani bu sahnelerle bisey olmaz
Evet az.Seninde gecmisini yazacagim.Sende kötu karakter olacaksinEvet ama az![]()
Ama Bahar sevdigim olsunEvet az.Seninde gecmisini yazacagim.Sende kötu karakter olacaksin![]()
8. Bolumu okumana gerek yok pamuk prenses dizim o çünkü ve o bolum son bolumdu
tamm 7 den 9 a mı geceyim8. Bolumu okumana gerek yok pamuk prenses dizim o çünkü ve o bolum son bolumdu![]()