- Reaksiyon puanı
- 19,180
- Puanı
- 1,060
O ne demek istanbul ansiklopedi universitesimi 😉
O ne demek istanbul ansiklopedi universitesimi 😉
İstannbul Aydın ÜnisiO ne demek istanbul ansiklopedi universitesimi 😉
Ya guzelmi bari bölümün ne oyuncu olmaya hevesin var oyunculukmuİstannbul Aydın Ünisi
Yok be elektronik bölümüYa guzelmi bari bölümün ne oyuncu olmaya hevesin var oyunculukmu
Aa elektronikten mezun olanlar noluyorYok be elektronik bölümü
Bana kalırsa elektronik bölümünü okuma istediğin bölüm hangisiyse isyan et ailene karşı onu oku ben mimarlık istiyordum ama aile içi baskıdan bu bölümü okudumAma derslerim iyiAa elektronikten mezun olanlar noluyor
Ya peki ilerdeki meslegin nolcak senin merak etme hem bnm meslek takintim yok ama merak ettim cidden elktronikten mezun olanlar elektrikci dukkanimi aciyorBana kalırsa elektronik bölümünü okuma istediğin bölüm hangisiyse isyan et ailene karşı onu oku ben mimarlık istiyordum ama aile içi baskıdan bu bölümü okudumAma derslerim iyi
4 seneyi bitirirsen neden elektrik dükkanı kurcaksın ki mühendis ya da öğretmen ya da başka birşey olursunYa peki ilerdeki meslegin nolcak senin merak etme hem bnm meslek takintim yok ama merak ettim cidden elktronikten mezun olanlar elektrikci dukkanimi aciyor
Ya ogretmen ol genc kizlarin sevgilisi olursun4 seneyi bitirirsen neden elektrik dükkanı kurcaksın ki mühendis ya da öğretmen ya da başka birşey olursun
😱Şopara bak azgın tekemiyim benYa ogretmen ol genc kizlarin sevgilisi olursun
Bunun azgin tekelikle alakasi yok kas yap sonra havali giyin kizlara delici bakislar at ve populer ol 😉😱Şopara bak azgın tekemiyim ben
Millet kızını okusun diye yolluyo öyle birşey asla yapmamBunun azgin tekelikle alakasi yok kas yap sonra havali giyin kizlara delici bakislar at ve populer ol 😉
Aman iyi be git pisirik bi hoca ol herkes dersinde uyusun dediklerimi yaparsan kizlar derslerini dinlerler hem belki öğrenci lerinden biriyle evlenirsinMillet kızını okusun diye yolluyo öyle birşey asla yapmam
Ayıp ayıp azgın teke seniiAman iyi be git pisirik bi hoca ol herkes dersinde uyusun dediklerimi yaparsan kizlar derslerini dinlerler hem belki öğrenci lerinden biriyle evlenirsin
Yahu neresi ayip universite ogrencisi olcaksin hemde bu yasinda.Pisirik birsey olursan olmaz kasli masli bisey olman lazim 😉Ayıp ayıp azgın teke senii
Saol yazi duzenini begendinmiGüzel olmuş, eline sağlık
Evet böyle eskisine göre daha güzel ve kısa olmuşSaol yazi duzenini begendinmi
Bu arada @EnveR Bahar @kvp-medya ile de yakinlascak bakalim kimi seccek
Kisa olmasi iyi biseymi aslinda uzatcaktim ama savas sahnesini yazamadımE
Evet böyle eskisine göre daha güzel ve kısa olmuş