Vampir Sırları 10. Bölüm

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,180
Puanı
1,060
Vampir Sirlari 10. BÖLUM --

1. SAHNE - DINLENME TESİSİ

Ayağa kalktiklarinda kötu adamlarin olmadiklarini fark ederler ve iyiki gitmisler diye düşünürler. Cenk Fatmanin yanina koşarak gider ve ona sarılır. Fatma içinden Noluyoruz Lan diye düşündü ama bozuntuya vermedi sarilirken bir yandanda aglamaya devam etti.
Bu sirada Enver yerde kanlar icinde yatan Canın yanina gitti ve nabzını kontrol etti yaşıyordu hemen bileğini ısırdı ve kanını ona içirdi.Aradan 3-4 dakika geçti ve Can gözlerini açtı::
" Su varmi su " dedi ve Enver ona hemen yaninda bulunan su şişesini verdi oda şişeyi kafasina dikip suyu bitirdi.

Bu sirada Çiğdeminse karnina çok siddetli bir ağrı girdi ve "Ahhhh " diye bağırarak kendini yerlere attı bunu gören Anıl onun yanına gitti :
"Iyimisin Cigdem büyü yapiyimmi ? "
"Yap hemen lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen ..."
"Askurhsksjsoaoiwwieuehdhshdhdhu iyimisin simdi Cigdem ? "
"Saol Anil ben iyiyim ama Selim iyi degil onu hemen kurtarmaliyiz"
"Tamam hadi kalk gidelim" dedi Anıl ve Cigdemin elinden tutarak onu kaldirdi.Sonra "Hadi millet gidiyoruz ama bu sefer arabayla degil uçarak..."
Cenk : "Hey dostum yanimizda para yok nasil ucaga bincez biz ? "
Anıl "Uçaga bincegimizi soyleyen kim ? "
Cenk ve herkes Anila şaşırmış bir sekilde bakarlar...

2. SAHNE GÖKYÜZÜ --
Fatma " Keske arabayla gitseydik bu nedir ya resmen kuş gibi uçuyoruz ya düşsek Anil ? "
Anil " Düşme ihtimalimizde var tabi bu büyüyü ilk defa kullanıyorum ama dua edin dusmeyelim yerden 10000 fit yukardayiz dusersek cesedimizi bulamazlar"
Herkes Anila korku dolu ifadelerle baktilar. Bahar Envere daha da yaklasti ve elini tuttu Cenkte Fatmaya sarildi ve oyle ucmaya basladilar Cigdemse hala ağlıyordu ve Cenke tip tip bakiyordu acaba Selimimi seviyordu yoksa bu kas yığını yunan tanrısını mı diye düsünerek uçmaya devam etti. Aradan 1-2 saat gecti Anıl herkese DUR isareti yapti ve konusmaya basladi ::

"Iskenderuna geldik ve su anda Emrenin evinin üstundeyiz birazdan aşağıya düşeceğiz ama vampir olduğunuz icin ve cokta yuksek olmadığı için bir sorun olmaz heralde."
Fatma bu sozleri duyduktan sonra sok oldu yahu evin çatısı bile zor görunuyordu eğer buradan düşersem kesin ölürüm diye düşündü ve içinden dua etmeye basladi.Anilda Fatmanin bu durumunu anlamis olacakki "Siz benle iniyorsunuz küçük hanim " dedi Fatmaya bakarak sonra da inişe geçtiler. Aşağıya indiklerinde Cenk hepsine sessiz olun işareti yaptı ve yavaşça yürümeye basladilar bu siradaysa yanlarinda getirmek zorunda kaldiklari Can uyanmış etrafa bağırıyordu
"Fatmaaaaaa nerdesin aşkım ? " diye Fatmada sessiz olsun diye kısık sesle
" Burdayim aşkım " dedi.
Sonra Can yine "Nerdesin Aşkim ? " diye sordu Fatmada " Off yeter Can eğer susmazsan seni Cenke veririm yer seni " dedi Cenke bakarak. Sonra Canda Cenke bakti ve Cenkten tırstigı icin sustu .

Cenk " Iceriye girmek için ön kapıyı kullanamayiz o yuzden bir giriş aramaya gidiyorum eğer 10 dakika icinde gelmezsem kaçın " dedi ve ortaliktan kayboldu.

Tam 10 dakika sonrada terlemis bi halde arkadaşlarının yanına döndü. "Arkada bir pencere var ordan iceriye girecegiz "

3. SAHNE - EV

Evin icine girdiklerinde hepsi terden sırılsıklam olmuşlardı hem daracik pencereden gecmislerdi hem hava cok sıcaktı çünkü. Canıysa Baharla beraber disarida birakmislardi.Pencere bir banyoya aciliyordu banyonun kapısını actilar ve açtıkları gibi Çiğdem yere düştü gözleri kapanmıştı .Bizimkiler " Yoksa öldümü ?" diye düşünürken bir adam "Ölmedi yalnizca hamileydi " dedi ve herkes adama döndü.
"Bana tip tip bakmayin bu islerden iyi anlarim arkadasiniz hamile bu arada ben Metin.... "

YENI BOLUM HAFTAYA FAVORIFORUMUMDA. .

İşte budur be :D
Olunca oluyormuş gördünmü :D
Hem kısa hemde güzel bir yazı düzeniyle yazmışsın.
Yapınca yapılıyormuş demekki :D Ben ilkleri okumadığım için dizi adına yorum yapmayacağım ama benim için en önemli etmen yazı düzeni ve kısa ve öz olmasıdır.
Çok iyi olmuş yazı düzenin umarım böyle gidersin 😉

Şopar neden etiketlemiyosun konuya:( Sonra da görmedik diye laf atıyosun:(
Okudunmu sen bu arada etiketleme yaptim bn sonradan gittimi bilmiyorum.

İşte budur be :D
Olunca oluyormuş gördünmü :D
Hem kısa hemde güzel bir yazı düzeniyle yazmışsın.
Yapınca yapılıyormuş demekki :D Ben ilkleri okumadığım için dizi adına yorum yapmayacağım ama benim için en önemli etmen yazı düzeni ve kısa ve öz olmasıdır.
Çok iyi olmuş yazı düzenin umarım böyle gidersin 😉

Tesekkurler her zaman boyle gitmeye ozen gosterecegim :)
@cookies ben 1. bölümden başlayayım sana mesaj atarım bitince
Tamam bekliyorum :Z

sana büyü yapayım diyip Askurhsksjsoaoiwwieuehdhshdhdh iyimisin diyorya
ahahahhaa koptum vlla :kiki::kiki::kiki:

:FYolun açık kılıcın keskin olsun:)
Aynen :)
Hayırlı olsun yazı düzenin :D
Dizini takip etmesemde yazı düzenini uzunluğunu özlüğü hakkında yorumumu yapacağım :D
Saol cok tesekkurler @Çiğdem- in zoraki evliligi de boyle olcak
Okumadım daha şimdi başlayacağım:)
Bekliyorum :)
Basarilar..
sana büyü yapayım diyip Askurhsksjsoaoiwwieuehdhshdhdh iyimisin diyorya
ahahahhaa koptum vlla :kiki::kiki::kiki:
Ya normalde oralara biseyler yaziyorum ama kimse farketmiyor biraz dikkat edersen bisey bulabilirdin ama dikkat edilmedigi icin Allah ne verdiyse yazdim :)
Begendinmi bölumu etiket gitmedi dimi yine :(

@eros diziye katildi Metin karakteriyle

Basarilar..

Ya normalde oralara biseyler yaziyorum ama kimse farketmiyor biraz dikkat edersen bisey bulabilirdin ama dikkat edilmedigi icin Allah ne verdiyse yazdim :)

İyi olur :)

Basarilar..

beğendim cnm diğer bölüme güzel bir savaş sahnesi gelsin artık ben yardımcı olucam sana😉

(b)Metin kim be?
Çiğdem de kime aşık belli değil kas yığınına mı öbür parlak oğlana mı?:D
Bölüm güzel olmuş:) @cookies
Metin @eros :)
@destere ye asik gibi :)
Evet :)
beğendim cnm diğer bölüme güzel bir savaş sahnesi gelsin artık ben yardımcı olucam sana😉
Ol bencede ya kesin olman lazim valla
Aynen vampir günlüklerinde hiç böyle birşey olmadı:D
Ama bu vampir sirlari 😉

tamam cnm @cookies ben yazarım o sahneyi sana bir ara okadar fantastik dizi izliyorum aklımda birsürü şey var 🙂🙂