Aynen özel günlerde.anlamlandırmana sağlık. genelde vize/fianller den önce ve özel günlerde(arkadaş oratamında )
Aynen özel günlerde.anlamlandırmana sağlık. genelde vize/fianller den önce ve özel günlerde(arkadaş oratamında )
senin yaşaın kaç daha 18'ine yeni girdin hele bi dur sen.Aynen özel günlerde.
Ne küçümsedin beni, hayata erken adım attım.senin yaşaın kaç daha 18'ine yeni girdin hele bi dur sen.
hayırr ben salakmıyım yaa 🙂🙂Icmedim ama @Çiğdem- icmistir
Ne guzel senin gibi kiz bulmak cok zorhayırr ben salakmıyım yaa 🙂🙂
içki sigara hayatta ağzıma sürmem hatta içen kız arkadaşlarımla arkadaşlık bile kurmuyorum okadar titizim bu konuda 🙂🙂
içki haram zaten sigara ise dısında öldüren yazan birşeyi kullancıak kadar delirmedim benNe guzel senin gibi kiz bulmak cok zor
Evet çok kotu biseyiçki haram zaten sigara ise dısında öldüren yazan birşeyi kullancıak kadar delirmedim ben
babacığımda kullanmıyor içkisi kumarı hiçbirşeyi yok ayrıca kadınların içmesinede ben karşıyım zaten kadın cildine aşırı zararlı birşey sigara şöyle düşün mesala sigara içen bir kız benle yaşıt ama benim annem gibi görünüyor çünkü cildi çökmüş annem yaslarında bir kadın tanıyoruz kadının vucudunda çürükler oluşmuş sigara yüzünden kaç zamandır doktor hastane uğraşıyor
😱😱😱😱
ahh evet oldukça bakımlı bir kadındır ve genc görünür zaten bende ona çekmişim bu konuda 🙂🙂Evet çok kotu bisey
Senin annende guzeldir ama senin annen oldugu icin
Anali kizli babani cileden cikartiyosunuzdur siz bi yere gidemiyodur sizle baska erkekler size bakcak diyeahh evet oldukça bakımlı bir kadındır ve genc görünür zaten bende ona çekmişim bu konuda 🙂🙂
çalıstığı için rahat oluyoruz ama akşamları çıkmak yasak daha doğrusu 22:00 evde olcuaksınız diyor yaz aylarında bileAnali kizli babani cileden cikartiyosunuzdur siz bi yere gidemiyodur sizle baska erkekler size bakcak diye
Hakli it kopuk kayniyo disarsi sizi kaparlar diye korkuyor adamcagizçalıstığı için rahat oluyoruz ama akşamları çıkmak yasak daha doğrusu 22:00 evde olcuaksınız diyor yaz aylarında bile
yaz ayında olurmu ama millet geceye kadar dolaşıyor bir tenha yol var 10 dakka falan oyüzden çekiniyor braz merkez dışındayız biz ama arkadaşlarımla gidince 23:00 kadar kandırıyoruz bazen babamıHakli it kopuk kayniyo disarsi sizi kaparlar diye korkuyor adamcagiz
Bak bnm annemlerin evide tenhadaymis cok kotu seyler olmus o evin etrafinda sana ozel mesajla gönderirim neler olduğunu adam o yuzden çekiniyoryaz ayında olurmu ama millet geceye kadar dolaşıyor bir tenha yol var 10 dakka falan oyüzden çekiniyor braz merkez dışındayız biz ama arkadaşlarımla gidince 23:00 kadar kandırıyoruz bazen babamı
zaten hiç babamın sözünden çıkmadım ben yanı arada tartıssak bile kurallarına hep uyuyorum yanı 🙂🙂Bak bnm annemlerin evide tenhadaymis cok kotu seyler olmus o evin etrafinda sana ozel mesajla gönderirim neler olduğunu adam o yuzden çekiniyor
Bu arada vampir sirlarinin savas sahnesini beraber yazalimmi ?zaten hiç babamın sözünden çıkmadım ben yanı arada tartıssak bile kurallarına hep uyuyorum yanı 🙂🙂
cnm sen bana bir ara kimelrin savasta olucağını ve kimlerin kaznaıcağını kimlerin ölüceğini falan de detay ver yanı ben savas sahnesini yazarım 🙂🙂Bu arada vampir sirlarinin savas sahnesini beraber yazalimmi ?
Yazdimcnm sen bana bir ara kimelrin savasta olucağını ve kimlerin kaznaıcağını kimlerin ölüceğini falan de detay ver yanı ben savas sahnesini yazarım 🙂🙂