Aa oda ne demk yaparken oyle demiyodunbaşlatma şimdi babasından![]()
Aa oda ne demk yaparken oyle demiyodunbaşlatma şimdi babasından![]()
sankı ben kendim istedim ayrıca 9 ay karnında kim tasıdı isim hakkı tabikide benim olucak🙂Aa oda ne demk yaparken oyle demiyodun![]()
9 degil 2-3 ay vampir oldugu icin hemen cikiyor @EnveR e haksizlik olur her ne kadar tecavuzle olduysada çocuk isim verme hakki olmalisankı ben kendim istedim ayrıca 9 ay karnında kim tasıdı isim hakkı tabikide benim olucak🙂
hayırrrr ben enveri öldürücem zaten kızımıda kendim büyütücem 🙂🙂🙂9 degil 2-3 ay vampir oldugu icin hemen cikiyor @EnveR e haksizlik olur her ne kadar tecavuzle olduysada çocuk isim verme hakki olmali
mbc yi bilmemen senin ayıbın senin öbgz yi 22 ülkede yayınlayan kanalyazık meryem'e.. ismini dahi bilmediğimiz yapımcılara evet diyor.![]()
Hani sen kurt seyiti izliyodun kabul et kurt seyit yerine kacagi izliyosunmbc yi bilmemen senin ayıbın senin öbgz yi 22 ülkede yayınlayan kanal
ismi bilinen yapımcıları da görüyoz milyon dolarlar harcayıp kurt seyit çekiyiler sonuç 3-4 reytingayrıca meryemim o yapımcıyı parlatır
![]()
izliyorumHani sen kurt seyiti izliyodun kabul et kurt seyit yerine kacagi izliyosun![]()
4 bilem alamiyorizliyorumizliyorum diye 3-4 olan reytinge 10 mu diyicem
![]()
Özcan deniz 03 türkiye medya pro ile ama erkan petekkaya ve nurgülün dizisi endemolPeki ozcan deniz endemolun dizisinde oynamayacakmiydi 03 de nedir ?
Peki fazla para veren endemolmuydu 03 muÖzcan deniz 03 türkiye medya pro ile ama erkan petekkaya ve nurgülün dizisi endemol![]()
Endemol haberleri çıktı nurgül 140 bin falan ama 40 binmiş yani 03Peki fazla para veren endemolmuydu 03 mu![]()
Anladim endemolde araplarla ortak degilmiydi degilse bu dizi hevesi nerden çıktıEndemol haberleri çıktı nurgül 140 bin falan ama 40 binmiş yani 03![]()
Eeee baktılar türk dizileri tüm dünyaya yayılıyor hemen türklerle çalışmaya başladılarAnladim endemolde araplarla ortak degilmiydi degilse bu dizi hevesi nerden çıktı![]()
Yani endemol araplarla ortak dimiEeee baktılar türk dizileri tüm dünyaya yayılıyor hemen türklerle çalışmaya başladılarNormal yani
![]()
Hayır 03 ortal hani sen dedin ya bu adamı tanımıyorum meryemin partneri olmasın diye bu adam arap yapımcılarla anlaştı ve türk arap brir şirket kurdular bu şirkette de hem özcanla hem de meryemle anlaştılar.bu diziler türkiyede yayınlandığında arap ülkesinde de aynı anda yayınlanacak.Yani endemol araplarla ortak dimi![]()