Allah korusun melunbaşı.ssBakalım nasıl olacak yeni dizisi, Özcan ile partner olmasın da. Saner Ayar işini bilir.![]()
Allah korusun melunbaşı.ssBakalım nasıl olacak yeni dizisi, Özcan ile partner olmasın da. Saner Ayar işini bilir.![]()
ocak ayı başka ne olabilirBekliyorum diziyi bn izlerim ama digerleri izlermi bilmiyorum yapim sirketi daha yeni yani timsle veya ayla anlassaydi ya meryem
@xemrexxx Yeni yil derken neyi kastediyir
Aaa dogru ya Bence tutmayacak bu diziocak ayı başka ne olabilir![]()
özcan denizin diziinde ceyda düvenci veh atice şendil var meryem niye gitsinAaa dogru ya Bence tutmayacak bu dizi![]()
![]()
hele hele o konuda bahsedilen adam meryemin partneri olcaksa hicten tutmaz
![]()
O degil en altta bi adam ismi yaziyor o adamla partner olmasinlar resmine baktim cirkinözcan denizin diziinde ceyda düvenci veh atice şendil var meryem niye gitsinayrıca özcan bile olsa meryem tutturur
![]()
Kosemde oynarsada tutmayacak sana kalsa melaune ( kadin oldugun için sonuna -e ekledim)kösem sultan dısında başka bir dizide oynarsa kesinlikle tutmucak 🙂🙂
o adam dizinin yapımcısı loO degil en altta bi adam ismi yaziyor o adamla partner olmasinlar resmine baktim cirkin![]()
Oha ciddenmi 😱 valla bilmiyodum sabahtan beri dusunuyorum meryemle nasil yakiscaklar diye .hani dizinin yapimcisi arapti bu adam turk yahuo adam dizinin yapımcısı lo![]()
arapların yerie türkiyedeki işlerle o ilgilenior önceden de show tv de program müdürüydü 2 yıl önce falan ayrılmıştıOha ciddenmi 😱 valla bilmiyodum sabahtan beri dusunuyorum meryemle nasil yakiscaklar diye .hani dizinin yapimcisi arapti bu adam turk yahu
Peki ozcan deniz endemolun dizisinde oynamayacakmiydi 03 de nedir ?arapların yerie türkiyedeki işlerle o ilgilenior önceden de show tv de program müdürüydü 2 yıl önce falan ayrılmıştı
aaa @xemrexxx doldurusuna gelmeyin benceKosemde oynarsada tutmayacak sana kalsa melaune ( kadin oldugun için sonuna -e ekledim)
.ssss
Ayol biz ailecek meryem faniyiz duymamis olayim bu dediklerini.Bide vampir sirlarinda ismi nolsun çocuğu nun cisemmiydi neydi
çiğsemAyol biz ailecek meryem faniyiz duymamis olayim bu dediklerini.Bide vampir sirlarinda ismi nolsun çocuğu nun cisemmiydi neydi
sen konuşma kıskanç.ss