Teen Choice Awards 2014 Kazananları

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,979
Puanı
1,061
Her yıl gençlerin ilgiyle takip ettiği Teen Choice Awards'ın yeni sahipleri belli oldu. Ödül törenine 6 ödüller Pretty Little Liars ve 4 ödüller The Vampire Diaries damgasını vurdu. Glee dizisi oyuncusu Lea Michele geçen sene aldığı ''en iyi komedi kadın oyuncu'' ödülünü bu senede kimselere kaptırmadı.

İşte kazananlar listesi:
Drama Dizisi: “Pretty Little Liars”
Drama Kadın Oyuncu: Lucy Hale, “Pretty Little Liars”
Drama Erkek Oyuncu: Ian Harding, “Pretty Little Liars”
Komedi Kadın Oyuncu: Lea Michele, “Glee”
Fantastik & Bilimkurgu Dizisi: “The Vampire Diaries”
Fantastik & Bilimkurgu Kadın Oyuncu: Nina Dobrev, “The Vampire Diaries”
Fantastik & Bilimkurgu Erkek Oyuncu: Ian Somerhalder, “The Vampire Diaries”
Komedi Dizisi: “The Big Bang Theory”
Komedi Erkek Oyuncu: Ross Lynch, “Austin & Ally”
Animasyon Dizisi: “The Simpsons”
Kötü Karakter: Dylan O’Brien, “Teen Wolf”
Rol Çalan Erkek Oyuncu: Tyler Hoechlin, “Teen Wolf”
Rol Çalan Kadın Oyuncu: Candice Accola, “The Vampire Diaries”
En İyi Çıkış Yapan Kadın: Sasha Pieterse, “Pretty Little Liars”
En İyi Çıkış Yapan Erkek: Brett Dalton, “Agents of S.H.I.E.L.D.”
Yaz Ekranının Erkek Starı: Tyler Blackburn, “Pretty Little Liars”
Yaz Ekranının Erkek Starı: Ashley Benson, “Pretty Little Liars”
10534105_10152269126180233_6680518898485959996_n.jpg
@destere @Forumdash @sürgünüm @Çiğdem- @OzaN @yatutarsa @Reytinger @berkann

Aralarında bir tek The Vampire Diaries izliyorum.:X Bir ara Pretty Little Liars a bakmışlığım var ama karışık olarak.:D

Zaten 10 ödülü onlar kazanmış.:X

@xemrexxx yine en ergenik diziyi bulmuşssun ama bi türlü kabullenemiyorsun :F:F Tebrikler PLL keşke ilk 2 sezondaki gibi gizemli kalsaydı:( Ben de devam ederdim:( Sağlık olsun.

TVD ve TW için sevindim ben de @OzaN gibi avutayım kendimi "herkesin dizisiyiz" diyerek:F

Canlı izlemiştim çok güzeldi. Lea muhteşemdi hak etti aldı. Chris Colfer aday değildi ''siz kimsiniz bu nasıl bir zihniyet'' diye düşündüm tüm gece. Aday olsaydı %1000 alırdı. :) onun haricinde The Vampire Diaries ve PLL'ye tebrikler bayılıyorum iki diziye de hak ettiler. :)

@xemrexxx yine en ergenik diziyi bulmuşssun ama bi türlü kabullenemiyorsun :F:F Tebrikler PLL keşke ilk 2 sezondaki gibi gizemli kalsaydı:( Ben de devam ederdim:( Sağlık olsun.

TVD ve TW için sevindim ben de @OzaN gibi avutayım kendimi "herkesin dizisiyiz" diyerek:F
zaten diyorum ergenik bir dizi izleyeceksem yabancı dizi izlerim 40 dk mi harv-carım senin gibi 120 dk izlmeme yerli ergeniklerle :F