21.Bölüm Özet
Adalet ile Ali İhsan evliliklerinin ilk haftasında yine kedi köpek gibi kavga etmeye başlamış ve inatlaşmaya başlamışlardı.
Orhan ile Gülben'in ilişkileri iyice içinden çıkılmaz bir hal almaya başlamıştı ve Orhan'ın telefonunun aniden kapanması ve akabinde arayan kişinin söylemeye çalıştığı şey Gülben ve Adalet'i oldukça heyecanlandırmıştı.
Peki o haber neydi?
22.Bölüm
1.sahne
Orhan'ın telefonu : Telefonu bulduk ancak telefonun sahibi ne yazık ki burada yok hanımefendi, yani telefon var ama kendisi yok.
Gülben : Siz nerdesiniz hemen yerinizi söyleyin bana lütfen çok acil bir mesele bu.
Orhan'ın telefonu : Çamlıhemşin tepesindeyiz.
2.sahne
Emine : La Teyyar kocacum anamla babami görmeye ne zaman gideceğuz?
Tayyar : Ka Emine gideruz karucum ama sen artik iki canlisin daha dikkat etmen lazim kendune.
Emine : Yav daha 1 aylık bile olmadi Teyyar ne saçmaliyorsun alla sen.
Teyyar : Aman ne bileyum işte öyle konuşiyrum işte gidelum bakalum ne yapiyor bizum ediyle büdü.
Emine : Börek falan mi açsam acep Teyyar?
Teyyar : Birak onu da yemeyiversinler canum, çok önemliydu zaten oldu olacak çarşafli börek yap da kaçuralum hastaneden.
Emine : Hahaha hiç gülesum yoktu Teyyarum sen çok yaşa.
3.sahne
Fatma : Ömer Lutfi birak artik şu tavuği bi susmadi gitti sabahtandir got got got, başimin etini yedi.
Ömer Lütfi : Çok teessüf ederum efendum paprikamin kalbini kirdiğunuz yetmiyormuş gibi benum de kalbimi kiriyorsunuz.
Fatma : Senin kafan kirilsun inşallah pes artuk valla pes ettum ben. Yok arkadaş tavukla benden fazla ilgileniyor böyle olmaz bu iş, acaba kesup yesem mi bu pap.. papir aman adu ne zikkumsa artik. Görursun sen Ömer Lütfi.
4.Sahne
Gardiyan : Gözün aydın Muhtar Ali, oğlunla gelinin geliyorlarmış.
Muhtar Ali : Ooo hele şükur ki tenezzur edebilduler bizum büyükbaşlar.
Gardiyan : Sana da iyilik yaramıyor be Muhtar ben karına da haber vereyim de sevinsin zavallı kadın.
Muhtar : Hilmiyecuğume selam söyle gardiyan, muttar ali seni çok özlemiş de.
Gardiyan : Oldu bir de çay söyleyeyim mi?
Muhtar : Zahmet olmazsa 2 şekerli.
5.sahne (Son Sahne)
Emine ve Tayyar yola çıkmışlardır, sohbet ede ede gidiyorlardır.
Emine : Teyyarum babamla anam ne yapiyorlar acaba orada
Tayyar : Duvarlara çizik atiyorlardir ne yapacaklar
Emine : Hahah yahu Teyyar güldürme valla bugün çok güldüm.
Tayyar : Hele Emine ver bir yanakta öpeyum gül yüzunden
Emine : Olmaz Teyyar önüne bak araba kullaniyorsun kocacum, yav dur Teyyar, Teyyar önüne baaaakkkkk.
@xemrexxx @OzaN @Fks14 @xBUGRAx @Polat Şaşmaz @darksaal @BesaleT @destere @xdragxx @mrt-06 @Yakamoz-Asi @emreemreu @RevaN @Bully @cevaa @Forumdash @Arslan Bey @yakup09 @sokak sanati @berkann @dizi kolik @XanTier @ABAY_06 @Billy Kane @BuraK @yatutarsa @hayret bi şey @AlemTo @S.G.A.T. @HachiKo @halukerogluFOX @RüzgarGülü @Çiğdem- @china_shangai @Ahmad @eros @*Dream* @cookies @kvp-medya @Reytinger @Harunnn60 @*YıldırıM* @KayıpSehir @ozgur2113 @EnveR @
Adalet ile Ali İhsan evliliklerinin ilk haftasında yine kedi köpek gibi kavga etmeye başlamış ve inatlaşmaya başlamışlardı.
Orhan ile Gülben'in ilişkileri iyice içinden çıkılmaz bir hal almaya başlamıştı ve Orhan'ın telefonunun aniden kapanması ve akabinde arayan kişinin söylemeye çalıştığı şey Gülben ve Adalet'i oldukça heyecanlandırmıştı.
Peki o haber neydi?
22.Bölüm
1.sahne
Orhan'ın telefonu : Telefonu bulduk ancak telefonun sahibi ne yazık ki burada yok hanımefendi, yani telefon var ama kendisi yok.
Gülben : Siz nerdesiniz hemen yerinizi söyleyin bana lütfen çok acil bir mesele bu.
Orhan'ın telefonu : Çamlıhemşin tepesindeyiz.
2.sahne
Emine : La Teyyar kocacum anamla babami görmeye ne zaman gideceğuz?
Tayyar : Ka Emine gideruz karucum ama sen artik iki canlisin daha dikkat etmen lazim kendune.
Emine : Yav daha 1 aylık bile olmadi Teyyar ne saçmaliyorsun alla sen.
Teyyar : Aman ne bileyum işte öyle konuşiyrum işte gidelum bakalum ne yapiyor bizum ediyle büdü.
Emine : Börek falan mi açsam acep Teyyar?
Teyyar : Birak onu da yemeyiversinler canum, çok önemliydu zaten oldu olacak çarşafli börek yap da kaçuralum hastaneden.
Emine : Hahaha hiç gülesum yoktu Teyyarum sen çok yaşa.
3.sahne
Fatma : Ömer Lutfi birak artik şu tavuği bi susmadi gitti sabahtandir got got got, başimin etini yedi.
Ömer Lütfi : Çok teessüf ederum efendum paprikamin kalbini kirdiğunuz yetmiyormuş gibi benum de kalbimi kiriyorsunuz.
Fatma : Senin kafan kirilsun inşallah pes artuk valla pes ettum ben. Yok arkadaş tavukla benden fazla ilgileniyor böyle olmaz bu iş, acaba kesup yesem mi bu pap.. papir aman adu ne zikkumsa artik. Görursun sen Ömer Lütfi.
4.Sahne
Gardiyan : Gözün aydın Muhtar Ali, oğlunla gelinin geliyorlarmış.
Muhtar Ali : Ooo hele şükur ki tenezzur edebilduler bizum büyükbaşlar.
Gardiyan : Sana da iyilik yaramıyor be Muhtar ben karına da haber vereyim de sevinsin zavallı kadın.
Muhtar : Hilmiyecuğume selam söyle gardiyan, muttar ali seni çok özlemiş de.
Gardiyan : Oldu bir de çay söyleyeyim mi?
Muhtar : Zahmet olmazsa 2 şekerli.
5.sahne (Son Sahne)
Emine ve Tayyar yola çıkmışlardır, sohbet ede ede gidiyorlardır.
Emine : Teyyarum babamla anam ne yapiyorlar acaba orada
Tayyar : Duvarlara çizik atiyorlardir ne yapacaklar
Emine : Hahah yahu Teyyar güldürme valla bugün çok güldüm.
Tayyar : Hele Emine ver bir yanakta öpeyum gül yüzunden
Emine : Olmaz Teyyar önüne bak araba kullaniyorsun kocacum, yav dur Teyyar, Teyyar önüne baaaakkkkk.
@xemrexxx @OzaN @Fks14 @xBUGRAx @Polat Şaşmaz @darksaal @BesaleT @destere @xdragxx @mrt-06 @Yakamoz-Asi @emreemreu @RevaN @Bully @cevaa @Forumdash @Arslan Bey @yakup09 @sokak sanati @berkann @dizi kolik @XanTier @ABAY_06 @Billy Kane @BuraK @yatutarsa @hayret bi şey @AlemTo @S.G.A.T. @HachiKo @halukerogluFOX @RüzgarGülü @Çiğdem- @china_shangai @Ahmad @eros @*Dream* @cookies @kvp-medya @Reytinger @Harunnn60 @*YıldırıM* @KayıpSehir @ozgur2113 @EnveR @
Moderatörün son düzenlenenleri: