Bomba Yeni Sezonuyla Bu Akşam!

kvp-medya

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,228
Puanı
700
Kurşun Film'in bir başka yapımı olan ve 6 Haziran'da sezon finali yapıp kısa bir ara veren dizi Bomba'nın 2.sezonu ne zaman başlıyor ?

Bomba yeni sezonun ilk bölümüyle bu akşam FavoriForumum.net'te olacak !​

Son düzenleme:
Keske kanallar kalkmasaydi bnde vampir sırları ni yazamadim bi turlu yazmaya baslayacagim yarin cumartesi falan yayinliycam yeni bolumu cocugun olcak :kiki:
önceden ayarlasaydım keşke bölümleri insan oturupta 10 dkik yazmaya çok üşeniyor yarın yazarım diyorsun öyle öyle günler geçiyor :kiki::kiki::kiki:

önceden ayarlasaydım keşke bölümleri insan oturupta 10 dkik yazmaya çok üşeniyor yarın yazarım diyorsun öyle öyle günler geçiyor :kiki::kiki::kiki:
Haklisin :) :) :) Bide bnmkiler sizinkilerden uzun oluyor biraz yani yazarken neler yazcam diye düşünüyorum hatta hatta bugun Cigdemin zoraki evliliginin ilk bolumunu şekillendirdim kara dogumgununun sezon finalini 20 sinde falan yayinlayacagim sonrada cigdemin zoraki evliligini yazacagim once wattpadda yayinlarim sonra burda yada terside olabilir :)

Haklisin :) :) :) Bide bnmkiler sizinkilerden uzun oluyor biraz yani yazarken neler yazcam diye düşünüyorum hatta hatta bugun Cigdemin zoraki evliliginin ilk bolumunu şekillendirdim kara dogumgununun sezon finalini 20 sinde falan yayinlayacagim sonrada cigdemin zoraki evliligini yazacagim once wattpadda yayinlarim sonra burda yada terside olabilir :)
okadarda uzun yazma cnm zaten uzun okumayı sevmiyorlar bende kısaltmaya çalısıyorum🙂