yok artık neyse showun sitesi yine donmaya başladı yarın evam edderim yorumaGülfem de kıskandı. 😱
Cidden böyle gözlerini süzdü kıskandı. 😱yok artık neyse showun sitesi yine donmaya başladı yarın evam edderim yoruma
bu arada ben dün izlemedim dizi total olmuş![]()
tekrar mı başladı 😱Cidden böyle gözlerini süzdü kıskandı. 😱
O senden kaynaklı değil benim dünkü bölümü çok sevmemden dolayı.
@xemrexxx
Hakan Cüni @cuni_hakan 54 dk.
Show TV kafayi yedi ya bu saate kadar muhteşem yuzyil ne ya bi yerde bitiyor bi yerde basliyo lanet dizi
Yok lo hafta içi var ya onu diyor adam. Bıkmış..
altı üstü sülo kadınalrı götiriyi nasıl kimin eli kimn cebi buYok lo hafta içi var ya onu diyor adam. Bıkmış..
Bu yorum da güzelmiş.
Gizem @gizem_dir 2 sa.
Saat 10 olunca Show tv'yi açıp Muhteşem Yüzyıl'ı izliyorum. Kimin eli kimin cebinde belli değil, kim kime dum duma. Meğersem güzel diziymiş.
Pargalı, sümbül falan da var aşk üçgeni yaşayan.altı üstü sülo kadınalrı götiriyi nasıl kimin eli kimn cebi bu![]()
yok artık fanteziye bakPargalı, sümbül falan da var aşk üçgeni yaşayan.![]()
Virgül koydum araya. Sen de yani. 😱yok artık fanteziye bak![]()
Virgül koydum araya. Sen de yani. 😱
Kadın Show'da ilk kez tanında biraz kıymet bilsin.![]()
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] new york sokakalrına yakışmış ama show yazısı atılmalı![]()
total kanalı artı kshow gerek yok böyle şeylere.AKadın Show'da ilk kez tanında biraz kıymet bilsin.![]()
Show'un bu sezon hep AB ortalaması daha yüksekti TOTAL'inden. Kaç kez dedim bunu sana.total kanalı artı kshow gerek yok böyle şeylere.A
ben prime time a bakarımShow'un bu sezon hep AB ortalaması daha yüksekti TOTAL'inden. Kaç kez dedim bunu sana.![]()
sen ne anlarsın.ss8. Bölüm Fragmanı //// Yorumum: Hürrem ne kadar kötü bir insansın.
http://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/muhtesem-yuzyil_1/1158
@xemrexxx @yatutarsa @Ahmad