Show'a laf gelmesin diye hakaretten ban yemen gerek benceDana gibi gözleri var nasıl göremiyorsun?.ss Gözlük tak bence...
![]()
Ne hakareti bu konuda Emre'nin ettiği lafları bir ben biliyorum bu masum kalır.Show'a laf gelmesin diye hakaretten ban yemen gerek bence![]()
bu arada bu bölüm my nin totoşta en yüksek alan bölümü olmuştuShow'a laf gelmesin diye hakaretten ban yemen gerek benceGüzelim gözler görünmüyor
![]()
aaa totoşa bak sen .ssNe hakareti bu konuda Emre'nin ettiği lafları bir ben biliyorum bu masum kalır.![]()
![]()
Meryem'e dana göz denir mi??? Bari sen eşek göz deseydin hakaret niyetinde iltfat ederdinNe hakareti bu konuda Emre'nin ettiği lafları bir ben biliyorum bu masum kalır.![]()
![]()
Tabii en yüksek reyingi alırbu arada bu bölüm my nin totoşta en yüksek alan bölümü olmuştu![]()
Yalnız Meryem'e değil Hürrem'e dedim ben.Meryem'e dana göz denir mi??? Bari sen eşek göz deseydin hakaret niyetinde iltfat ederdin![]()
Sen başka bir şey dedin neyse.yalan mı [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] böcek gibi ezecek onu da![]()
o senin bilinçaltınSen başka bir şey dedin neyse.![]()
[HASHTAG]#suluman[/HASHTAG] ruh esintisini görünce esip geçtiyse seyirci de ekrana kilitlenmiştirMeryem'e dana göz denir mi??? Bari sen eşek göz deseydin hakaret niyetinde iltfat ederdin
Tabii en yüksek reyingi alırMontajdaki etkiyi görmedin zaar
Hürrem beni öldürecek derken kızın dudağanı gösterdiler
Yada küpesini
bilemem artık anlık bi geçiş yaptılar
![]()
Ne alaka.o senin bilinçaltın
[HASHTAG]#suluman[/HASHTAG] ruh esintisini görünce esip geçtiyse seyirci de ekrana kilitlenmiştir![]()
o değil de ben bu ç-ikliyi birleştirtcem az kaldıNe alaka.
Ay Pargalı güldürdü gece gece.
TV2'de de Robin'in filmi varmış. Güzel düşünmüşler.![]()
doğrururken bile harika [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] @Çiğdem- çatla[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] muhteşem oyunculuk ya.
[HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] çatlıyordoğrururken bile harika [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] @Çiğdem- çatla![]()
[HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] ı izlemek ayrı bir keyif[HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] çatlıyor![]()
Çirkef işte.[HASHTAG]#mordevran[/HASHTAG] ı izlemek ayrı bir keyifmustiyi de korkuttu
![]()