xemrexxx | FF Üyelerinin Bilinmeyen Gerçekleri | 1.Bölüm

EnveR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,769
Puanı
610
Web Sitesi
beniboylesev.wordpress.com
FF Üyelerinin Bilinmeyen Gerçekleri

EnveR: FF izleyicelerine selamlar.Yeni programla karşınızdayım.Artık bildiğiniz gibi konuklar davet edeceğiz ve kendi sorularımı konuğumuza soracağım.Konuk olmak isteyenler mesajlarda belirte bilirler.

İlk konuğumuz Muhteşem Yüzyıl dizisine hayranlığıyla dikkat çeken @xemrexxx.Alkışlarla Emreyi stüdyomuza davet ediyoruz.

EnveR: Selam Emre nasılsın?

xemrexxx: Çok sağol iyiyim sen nasılsın?

EnveR: Sağol ben de iyiyim.Programımız bilindiği üzere format değişikliğine gitti ve şimdi her bölüm konuk olacak o yüzden birinci bölüm seni konuk almağı düşündük.Ve sorularımızı veriyoruz hazır mısın? :)

xemrexxx: Olur :)

EnveR: Muhteşem Yüzyıl'ı izlemek nereden aklına geldi? Seni tanıtımları mı cezbetti, yoksa tarihe karşı merakın mı var?

xemrexxx: Tarihe merakım var.Ayrıca en başta kadrodaki isimlerden Filiz Ahmet,Nebahat Çehre ve Okan Yalabık sevdiğim oyunculardı.Bir de üzerine 1.5-2 yıldır hazırlanıldı.Haberini okudum bunun da etkisi oldu. Öyle pat diye yapılan bir iş değildi.Zaten bunu da ispat etti.

EnveR: Muhteşem Yüzyıl'da bugüne kadar en beğendiğin sahne hangisiydi ve neden?

xemrexxx: 22.bölüm son sahne.Gerçek Hürrem’i gerçek aşkı gördük hançerle Sülüman’ın karşısına çıktı ve hançeri uzattı ya sadece benim ol ya da beni öldür dedi.İstediğini aldı.Büyük bir zafer elde etti.

EnveR: Forumda davranışlarıyla örnek alınabilecek 5 üye söyler misin?

xemrexx: @denizz19: Tüm kışkırtmalara, ya da kendisi nasıl görüyorsa malum kişilerin mesajlarını, sakinliğini koruyor,efendiliğini bozmuyor.Detone ( :A ) olmasa iyi kot kafa :A Geçmişte çok ortak dizimiz olmuş.Sonradan nasıl bozulmuş bu çocuk anlamıyorum. :F

@darksaal: Çok iyi yöneticilik yapıyor.Gerçekten tarafsız davranmayı biliyor,görünürde değil sadece.Kimseye karışmıyor.

@pompy: Her kimse artık forumla çok iyi kafa buluyor.Bunca zamandır açık vermemesi ya da banlanmaması zeki olduğunu gösteriyor. @beyazsoy ile atışmaları çok iyi.

@yakup09: Davranışından çok okuluyla alakalı bir örnek alma var. :F Galatasaray üniversitesi hayalimdi benim.Bölümümün en yüksek puanlı ünversitesiydi.5 puanla kaçtı.Neyse sağlık olsun.

@Fks14: Yetiştiği yeri düşününen olmayacak kadar terbiyeli biri.Konuları da iyi oluyor.Daha orjinal buluyorum.Ayrıca yaşına rağmen iyi başarıları var, filmi falan.

EnveR: En sevdiğin 2 şarkıcı ve bu şarkıcıları sevme nedenin?

xemrexxx: En sevdiğim şarkıcılar; Sibel Can ve Funda Arar (Ölmüş olsa da Barış Manço hala en tepede benim için.Yaşayanlardan 2 kişi söyledim). Sibel Can çocukluktan kalma sesini çok severim,küçükken söylerdim şarkıların hep.Bence en iyi sese sahip şarkıcı şu an.Funda Arar daha sonra dinlemeye başladım.Onun daha çok şarkılarının sözleri dokunuyor,sesi de iyi.Önceden olsa Tıldız Tilbe de diyebilirdim.Ama Yıldız çok bozdu. :F

EnveR: Foruma nasıl üye oldun ?

xemrexxx: Reytingleri takip ediyordum çoğu kişi gibi.Daha sonra ortama baktım ve üye oldum gerçi şimdi o ortam kalmadı( Kahrolsun yasakçı zihniyet :A).Zaten forum ortamında olmayı seviyorum. Önceden Acunmedya’da yazıyordum.Orada da ilk 15e girmiştim mesaj sayısında.Ama acunn.com a taşınınca birçok üye gibi ben de bıraktım. FF'de eski ortam daha güzeldi.Şimdi çok cıvıdı olaylar.Yok kanal fanları,yok Tuba-Beren-Hazal,yok RTE-Fethullah falan. : )

EnveR: En sevdiğin ve sevmediğin özelliğin nedir?

xemrexxx: En sevdiğim özelliğim: Gerektiğinde aklımın çalışması,çok işime yarıyor.
En sevmediğim özelliğim: Dinlemeyi çok sevmem.Lafa girmekte geç kalırım.

Forum açısından düşünürsek en sevdiğim özelliğim forumdaki tek AB grubu temsilcisi olmam. :A

EnveR: Son olarak ne söylemek istersin? :D

xemrexxx: İlk konuk olarak aldığın için teşekkürler. :)

EnveR: Asıl ben sana konuk olduğun,uzun ve net cevaplar verdiğin için teşekkür ederim. :)

EnveR: Evet sayın seyirciler.İlk bölümümüz bitti.

Okuyanlara sesleniyorum: Lütfen okuduktan sonra cevap yazmağı ihmal etmeyin. :)
İkinci bölümün konuğu:

Yeni bölümde görüşürüz.Kendinize iyi bakın. :)

Güzel olmuş @xemrexxx senin hakkında bilmediğim bi sürü şey var ama olsun kaç yaşındayım mesela :)

Sabah aksam acuna giydir adamin sitesinde top 15 e gir buda ayri bir paradoks olsa gerek:))))

Güzel sohbet olmuş. Eline sağlık.

Güzel olmuş.:D Eline sağlık @EnveR

@xemrexxx de güzel konuşmuş.:X Fakat AB-Total olaylarına en çok kendi giriyor onu atlamış.:D

Güzel olmuş. Ellerine sağlık. @EnveR
Cevaplar güzel. :X @xemrexxx

Güzel olmuş. Eline sağlık Enver. :)

@xemrexxx 'in zaten her şeyini biliyoruz. :F Sürpriz cevaplar yok.

Güzel olmuş,hiç sıkılmdan okudum.Kısa ve net olması çok iyi:)

Güzel olmuş @xemrexxx senin hakkında bilmediğim bi sürü şey var ama olsun kaç yaşındayım mesela :)

Sabah aksam acuna giydir adamin sitesinde top 15 e gir buda ayri bir paradoks olsa gerek:))))
Hepinize teşekkürler. :) Bu formatta öneriler yaptığı için @denizz19'e teşekkür ederim.Ve ilk konuk olmağı kabul eden @xemrexxx'ye teşekkürler. :)

Son düzenleme:
Güzel olmuş.:D Eline sağlık @EnveR

@xemrexxx de güzel konuşmuş.:X Fakat AB-Total olaylarına en çok kendi giriyor onu atlamış.:D
ben mi o olaya giriyom bana göre ab kalite demek dizisi ab olmayanlar bu lafa atlıyor hemen :A

ne var bunda:A şimdi sen ozana bayılıyor musun :F

Bu arada Emre sen de Meryem fanısın ne olmuş yani? :D
onun faı olmakta bir sorun yok o bir dünya starı sıradan fanfino şişirmesiyle değeri artacak ya da fanları olmasa yok olacak biri eğil :A

Keşke Acun forumunda kalsaymışssın @xemrexxx :F:F
niyeymiş .ss

Emeğine sağlık. Fakat bunlar hep bildiğimiz yönleri. Ben daha iddialı bir program bekliyordum.
sorular buydu napalım :A

1- @xemrexxx ne istiyorsun @pompy den :kiki::kiki: kendi gözünle gördünmüki kesin konusuyorsun bu konular şakaya gelmez bence gözünle görmediğin sürece her söylediğin sadece iftiraya girer bunu unutma 🙂🙂

2-ayrıca forum cıvıdı diyorsun @xemrexxx ama forumu cıvıtan kişide sensin bence hahah:kiki:

1- @xemrexxx ne istiyorsun @pompy den :kiki::kiki: kendi gözünle gördünmüki kesin konusuyorsun bu konular şakaya gelmez bence gözünle görmediğin sürece her söylediğin sadece iftiraya girer bunu unutma 🙂🙂

2-ayrıca forum cıvıdı diyorsun @xemrexxx ama forumu cıvıtan kişide sensin bence hahah:kiki:
cıvıtmakla onu mu kastetmişim.ss