Şefkat Tepe'nin İsmi Değişti!

kvp-medya

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,228
Puanı
700
lBWm3g.jpg

Başrollerini Mert Kılıç,Bora Karakul ve Mehmet Korhan Fırat'ın paylaştığı 5.sezonuna hazırlanan Şefkat Tepe'nin ismi değişti.Dizinin yeni adı ise 'Sungurlar' oldu.Neden böyle bir değişikliğe gidildiğinden ise kimsenin haberi yok.Dizi için 15 saniyelik bir ön fragman hazırlandı ve yeni dizi olarak gösterildi.Burdan anlaşılacağına göre dizi bu sezon köklü değişikliklere uğrayacak.

Fragman: http://www.kure.tv/izle/sungurlar-sungurlar-yakinda-yeni-dizi

Son düzenleme:
çoğu şefkat tepe fanları sungulları yeni dizi sanıp izlemeyebilirler :kiki::kiki:
oyüzden tanıtımlarını isim değişikliliğini yanı çok iyi duyurması lazım yoksa şefkat tepeyi izlicem sungullulara bakmam diyen fanlar çıkabilirler gerçekten :kiki::kiki:

Kadro felan değişti olaylar daha başka yöne doğru gidiyor diye böyle bir karar almış olabilirler sil baştan başka dizi olarakmı devam edecekler zor gibi duruyor

Konunun basligi duzeltilebilir :)) Yeni bir diziymis bu samanyolutv YouTube kanalinda yorum olarak acikladi.

Şefkat Tepe kötüydü zaten isim olarak da Sungurlar ne ya. :F Alışılmış bir isimdi yine de Şefkat Tepe. O yüzden değişiklik kötü etkileyecektir diye düşünüyorum...

Şefkat Tepe kötüydü zaten isim olarak da Sungurlar ne ya. :F Alışılmış bir isimdi yine de Şefkat Tepe. O yüzden değişiklik kötü etkileyecektir diye düşünüyorum...
Sungurlar tarihte Osmanlı Devleti zamanında padişaha bağlı larak ülke içinde ve dışında özel operasyonlar yapan bir birimdi. (Alıntıdır)

İsmi değişti diye reytinginin düşeceğini zannetmiyorum. Diziyi izleyenler zaten "Sungurlar"ın ne olduğunu biliyor. Benim tek korkum senaryo..

İsmi değişti diye reytinginin düşeceğini zannetmiyorum. Diziyi izleyenler zaten "Sungurlar"ın ne olduğunu biliyor. Benim tek korkum senaryo..
yandı ulaştırma bakanına gönderirse ve ysk oylamasından sefkat tepeyi yayından sungurlar yayından kalkabilir Artık stv korkacaktır bu durumdan ve kanal d devamında TMSF basabilir