niye yerine gelsin kiSenin keyfin yerine gelmiş anlaşılan bu haberden sonra
niye yerine gelsin kiSenin keyfin yerine gelmiş anlaşılan bu haberden sonra
Karadayı kötü sonuçlar alınca keyifli oluyosunda ondan diyorumniye yerine gelsin kizaten daha önce gündüz kuşağına atılmıştı izlenmeddi didye tekrar izlenmemesi normal
bana göre karadayıdan daha fazla değer görmesi gereken dolu dizi var onlar için seviniyimKaradayı kötü sonuçlar alınca keyifli oluyosunda ondan diyorum
Onlar için sevinmeye devam et Karadayı dolu dizgin yoluna devam ediyi 3 sezonda'dabana göre karadayıdan daha fazla değer görmesi gereken dolu dizi var onlar için seviniyim![]()
edebilir sorun değil dizginler bnm elimde olduğu süreceOnlar için sevinmeye devam et Karadayı dolu dizgin yoluna devam ediyi 3 sezonda'da
Başarısı ortada tebrik etmeyi bilceksinedebilir sorun değil dizginler bnm elimde olduğu sürece![]()
bir başarı göremiyorum benBaşarısı ortada tebrik etmeyi bilceksin
Gözlerime perdemi indi görmek mi istemiyosan başka tabibir başarı göremiyorum ben![]()
türkiyede 8 alıyor bu başarı mı evet sayılabilir başka da bişi yokGözlerime perdemi indi görmek mi istemiyosan başka tabi
Rustavi sende de çekiyordu dimi?? Eurovision gecesinden öyle bişey hatırlıyorumSüper haber, tebrikler Karadayı'ma.![]()
Seneler öncesi Digitürk yokken ergenlik hali erotik filmler izliyordum Rustavi'den.Rustavi sende de çekiyordu dimi?? Eurovision gecesinden öyle bişey hatırlıyorum![]()
Artık onlar da vermiyorlarSeneler öncesi Digitürk yokken ergenlik hali erotik filmler izliyordum Rustavi'den.![]()
Kesin bizimkiler yasaklatmıştır.Artık onlar da vermiyorlar![]()
itirafa bakSeneler öncesi Digitürk yokken ergenlik hali erotik filmler izliyordum Rustavi'den.![]()
Ne zaman yalan konuştuk, izlemeyeniniz oldumu?itirafa bak![]()
ben hatırlmıyorumNe zaman yalan konuştuk, izlemeyeniniz oldumu?![]()
Rustavi'den olmasada sende başka kanaldan izlemiştirsin, gerçi siz bilgisayar zamanı çocuklarısınız.ben hatırlmıyorum![]()
Bizim Show TV de ne güzel veriyordu eskiden her cumartesi gecesiRustavi'den olmasada sende başka kanaldan izlemiştirsin, gerçi siz bilgisayar zamanı çocuklarısınız.![]()
Ben çok iyi bilirim Tuttu Furitti ve kırmızı noktalı filmleri, Show Tv'nin başından ayrılmazdım.