İsimsiz Kahramanlar 19.Bölüm

puanınız kaç

• 10

Oy: 5 100.0%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    5
karadenizde kimse büyük hamsi sokmazkı mutfağa hamsi dediğin ufacık olur ve kılçıksız olur
genelde buralarda öyle satılıyor zaten vee evet kılçıklı yiyoruz onun kılçığındn nolucak
tutuyorum kuyruğundan doğru ağzıma hahah :kiki::kiki:
Mesajını tam beğenicem son dakika golü attın begenmedim:DKuyruklu yerini de mi😕
Bu arada hangi yemekleriniz meşhur?Ben hiç karadeniz yemekleri yemedim.Ama karadenizliyim ama yemedim:D

Mesajını tam beğenicem son dakika golü attın begenmedim:DKuyruklu yerini de mi😕
Bu arada hangi yemekleriniz meşhur?Ben hiç karadeniz yemekleri yemedim.Ama karadenizliyim ama yemedim:D
hayırr kuyruğunu yemiyoruz :kiki::kiki: kuyruğundan tutup ağzımıza atıyoruz demek istedim hamsinin tadı öyle çıkıyor 🙂🙂
pancar çorbsı en meşhuru hatta akradenizin en meşhur şeyi fındık hamsi kemence değildir en meşhuru pancar çorbasıdır ama herkes bilmez lahana çorbası yanı sırf pancar çorbası yemek için gurbetten gelenler var gelir gelmez bunu soruyorlar :kiki::kiki:

hayırr kuyruğunu yemiyoruz :kiki::kiki: kuyruğundan tutup ağzımıza atıyoruz demek istedim hamsinin tadı öyle çıkıyor 🙂🙂
pancar çorbsı en meşhuru hatta akradenizin en meşhur şeyi fındık hamsi kemence değildir en meşhuru pancar çorbasıdır ama herkes bilmez lahana çorbası yanı sırf pancar çorbası yemek için gurbetten gelenler var gelir gelmez bunu soruyorlar :kiki::kiki:
Mıhlama:D

😵😕Kokusuna bile dayanamıyorum çok değişik kokuyor.Genelde karadenizde mıhlama yapılır onun için sordum...
evet ama en meshuru pancar çorbasıdır oyüzden dedim sırgan yemeğide çok sık yapılır karadenizde ısırgan yanı 🙂🙂 sonra bileki od lezzetli olur butur bahçelerde yetişen bitkilerden çok çeşit yemek yapıyoruz köyde olanalr genelde 🙂🙂

evet ama en meshuru pancar çorbasıdır oyüzden dedim sırgan yemeğide çok sık yapılır karadenizde ısırgan yanı 🙂🙂 sonra bileki od lezzetli olur butur bahçelerde yetişen bitkilerden çok çeşit yemek yapıyoruz köyde olanalr genelde 🙂🙂
Ben doğu yemeklerini ve akdeniz yemeklerini seviyorum:)Ve karadeniz hamsi tava:D