Türkiye Lig'i 3 Sene Sonra FIFA'ya Eklendi..

Titanium

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,701
Puanı
460

En son 2011'de rastgelebildiğimiz Türkiye Lig'ine uzun bir aradan sonra tekrar kavuşuyoruz. An itibariyle FIFA resmi sayfasında Türkiye Lig'i reklamını yayımladı. Olayın iç ayrıntıları bilinmesede, Federasyonla ilgili sorunu çözmüş gibi görünüyor.

Oyun 25 Eylülde Piyasada..

EDİT1:

"TFF, Spor Toto Süper Lig'in lisans haklarını EA Sports firmasına verdi. Böylelikle; Spor Toto Süper Lig'in FIFA 15'te yer alması kesinleşti."

Anlaşma 3 seneyi kapsıyormuş yani 2016 ve 2017'de de garanti varız. :)

Son düzenleme:
Güzel bir haber. Bizden daha kötü ligler yer alıyordu bizim olmamamız fiyaskoydu. Federasyonla anlaşmasından hiç umduum yoktu aslında, sürpriz oldu :)

harika ya tr ligi gelmiş. süper haber:))))
zaten pesten kat ve kat iyiydi ... şimdi ultimate teamde türkiye ligi karması yapılır..

Bende konusu açacaktım, süper bir haber bir de Türkçe olsa daha da güzel olacak. :D FIFA'nın eklemesindeki en büyük etken artık büyük bi lig olma yolundayız Konyaspor'da Hlep, G.Torje, Trabzonspor'da Cardozo, Constant, Malouda gibi oyuncular oynamaya başlıyor, oynuyor (daha sayamadığım bir çok yıldız 3 büyükler harici) o yüzden normal bence, olmaması hataydı. :D

Güzel haber, artık oyunu almak lazım. :D

Bende konusu açacaktım, süper bir haber bir de Türkçe olsa daha da güzel olacak. :D FIFA'nın eklemesindeki en büyük etken artık büyük bi lig olma yolundayız Konyaspor'da Hlep, G.Torje, Trabzonspor'da Cardozo, Constant, Malouda gibi oyuncular oynamaya başlıyor, oynuyor (daha sayamadığım bir çok yıldız 3 büyükler harici) o yüzden normal bence, olmaması hataydı. :D
Bence pek de alakası yok federasyonla sorunlar olmasa zaten daha önceden vardı. Kore Ligi bile var Fifa'da yıllardır. :D

Bence pek de alakası yok federasyonla sorunlar olmasa zaten daha önceden vardı. Kore Ligi bile var Fifa'da yıllardır. :D
Kore Ligi'ni niye küçümsedin şimdi. :D Bak şimdi seni de astırır bu. :D

849267_detay.jpg

"TFF, Spor Toto Süper Lig'in lisans haklarını EA Sports firmasına verdi. Böylelikle; Spor Toto Süper Lig'in FIFA 15'te yer alması kesinleşti."

Anlaşma 3 seneyi kapsıyormuş yani 2016 ve 2017'de de garanti varız. :D

Anlaşma 3 seneyi kapsıyormuş yani 2016 ve 2017'de de garanti varız. :D
Zaten çok olağanüstü bir durum olmadıkça bir daha çıkmayız herhalde. :):)

Ben orijinal almadpığım için çok az oynadım 2014'ü nesini beğenmedin ki? :)
PS3'te FIFA berbat zaten üniversite de mecbur pes oynuyorsun turnuvalarda, Bilgisayarda denedim hemen ardından, hala da yüklü herzaman ki gibi fakat önceki seriye göre çok yabancı geldi bana çokta iyi değilde açıkcası, eğlenemedim bile, sitelerde genel yorumlarda o yönde zaten.

PS3'te FIFA berbat zaten üniversite de mecbur pes oynuyorsun turnuvalarda, Bilgisayarda denedim hemen ardından, hala da yüklü herzaman ki gibi fakat önceki seriye göre çok yabancı geldi bana çokta iyi değilde açıkcası, eğlenemedim bile, sitelerde genel yorumlarda o yönde zaten.
PS3'te biz de PES oynuyorduk ama son yıllarda Fifa hep çok iyiydi PC'de, bozduğunu da pek sanmıyorum. Bana pek farklı gelmemişti FIFA 13'ten. :)

PS3'te biz de PES oynuyorduk ama son yıllarda Fifa hep çok iyiydi PC'de, bozduğunu da pek sanmıyorum. Bana pek farklı gelmemişti FIFA 13'ten. :)
FIFA13'ü de oynamadım pek, toshiba'mı kaybettiğim seneydi muhtemelen, FIFA11 zirversi zaten, FIFA 14 ciddi anlamda sıkıntı bilmiyorum, beğenmediğim için kol ayarlarını bile yapmamışım gerisini sen düşün.

15 gelsinde bakalım, korsan alınmaz artık oyun single bir değeri kalmadı, online rekabetini yaşamalı her insan. :)

İnşallah fareyle oynanıyordur ve Türkçedir. Bu konuda Fifa 2009 zirvedeydi bbeim için ama bilgisayarı çökerttiği için oynayamıyorum of çok özledim ya

Oyunun Türkiye için kapak fotografı yayımlanmış. ( Super Lig yazısı paintle yapıştırılmış gibi :D )

25.jpg