Shameless Türkiye'ye Uyarlanıyor!

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
thumbnail_1407422484.jpg

Amerika'da 4 sezondur yayınlanan Shameless Türkiye'ye uyarlanıyor.

Amerika'da yayınlanan komedi - dram türündeki Shameless dizisi, Türkiye'ye Medyapım tarafından uyarlanıyor. Medyapım, dizinin tüm haklarını satın aldı. Dizinin senaryosunu ise daha önce Umutsuz Ev Kadınları'nın senaristliğini üstlenen Meryem Gür yazacak. Diziyi ise daha önce Adını Feriha Koydum, Doktorlar ve Umutsuz Ev Kadınları'nın yönetmenliğini üstlenen Merve Girgin yönetecek.

Çalışmaları tüm hızıyla devam eden dizinin kanalı henüz belli değil.

Nasıl uyarlaacaklar acaba. Konusunu baya değiştirecekler haber doğruysa...

Medyapım'ı uyarlamalar konusunda desteklerim hep. Dadaı olsun UEK olsun hep güzel işlerdi. Ama UEK ve Dadı gibi sonraradan cıvıtmazlarsa süper haber. Kanalı Kanal D olsun isterim. Olmazsa Show olsun. Bu diziyi star alır ama 😉

Shameless dizisini izlemedim.:X Son zamanlarda uyarlamalar cidden iyi.:) Galip Derviş, Medcezir.:D Bunlar çok iyi uyarlandı ve Türk halkı sevdi.:)

Dizinin konusunu falan bilmiyorum ama umarım iyi bir iş olur.:)

Haber doğruysa dedin ya, ben de dizifilm, medyapım'la ilgili haber yapmışsa doğrudur diyorum. :D
Öyle mi demişim. :F Glee'den dolayıdır kesin. O habere inanmadım ya, o yüzden. :X

Umarım iyi bir iş çıkar. Konusu baya değişecek gibi, izlemedim ama daha önce nasıl bir konusu olduğunu okumuştum. :)

Öyle mi demişim. :F Glee'den dolayıdır kesin. O habere inanmadım ya, o yüzden. :X

Umarım iyi bir iş çıkar. Konusu baya değişecek gibi, izlemedim ama daha önce nasıl bir konusu olduğunu okumuştum. :)
Glee'nin uyarlanacağını Twitter'da da görmüştüm. Ben inanıyorum ama kanalı Kanal D diye biliyordum. :D

uyarlayacaklarını sanmıyorum senaryoyu komple değiştirirler yukarıda rtük var :X ayrıca karakterler de değişir biraz

Despaerate Housewives'ın Andrew'unu n'aptılarsa Shameless'in Ian'ını da yok edecekler😕
Despaerate Housewives'da Andrew karakterinin onemi fazla degildi, ama Ian karakteri onemli + marijuanayi limonata Gibi içen karakterlerle dolu bi senaryo var .
sonuç: ana hikaye ayni, geride kalan sifirdan.

Despaerate Housewives'da Andrew karakterinin onemi fazla degildi, ama Ian karakteri onemli + marijuanayi limonata Gibi içen karakterlerle dolu bi senaryo var .
sonuç: ana hikaye ayni, geride kalan sifirdan.
Ben dizideki içki + vb. zaten baştan eledim :X Ian'ın ilişki konusuna karşilik Andrew'u örnek vermiştim :X Heralde Steve'nin babası yerine annesini Ian'a yaparlar:X

Bu arada Frank Gallegher'i zamanın üvey babasına benzetirler mi (b)

yok artık 😱 gallagher ları nasıl uyarlayacakar :D bi kere ian kafadan gitti :F frank de ayran içer :X

Forum İstatistikleri

Konular
176,662
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919