İsimsiz Kahramanlar 20.Bölüm

kvp-medya

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,228
Puanı
700
20.BÖLÜM

Bombanın patlamasından sonra aradan 5 gün geçmiştir.Enis tatile çıkmıştır.Çiğdem ve Pier yeni görevlerine gelmiştir.Tim ise karargahtadır.
Celil:Şu Enis itini hala bulamadık komutanım,yer yarıldı içine girdi sanki
Serdar:O adamı bulmadan bize rahat yok Celil

Çiğdem ve Pier üst kurulun yanındadır ve ilk görevlerini almaktadırlar.Çiğdem’in birkaç gün önce onu kullanmak için evlendiği kocası polistir ve planı onunla ilgilidir.Pier ise ilçenin çıkışını tutup sivil halkı katledecektir.Hemen harekete geçmişlerdir.
Serdarlar gelen istihbaratla Enis’in ülke dışına çıktığını öğrenmiştir ancak her şey gizlidir ve o yüzden tam yerine bulamamaktadırlar.

Çiğdem evdedir.Kocası yola çıkıyordur.Kocasına bir poşet verir.
-Bunlar ne Çiğdem
Çiğdem:Mis gibi poğaça yaptım,arkadaşlarına da dağıtırsın
-Çok iyi düşünmüşsün orda çok iyi gider
Çiğdem bombayı poğaçalara siper etmiştir.Celil lojmanda karısıyla oturmaktadır.
Zeynep:Celil ne oldu moralin bozuk sanki
Celil:Sınırda bomba patlatan o itleri hala bulamadık Zeynep
Zeynep:Üzülme Celil bulursunuz
Celil:Neyse,çocuk nasıl
Zeynep:İyi bende sana onla ilgili bir şey soracaktım
Celil:Sor bakalım
Zeynep bebeğiğiyle birlikte annesinin yanına 3-4 günlüğüne köye gitmek ister.Celil izin verir.Zeynep hemen hazırlıklara başlar ve Celil’le vedalaştıktan sonra bebeğiyle terminale gider.
Çiğdem kocasının karakolunu uzaktan izlemektedir.Tam polisler poğaçalardan biraz tatmak için açtıklarında bomba patlar.Çok sayıda şehit vardır.Zeynep’in ve bebeğinin bindiği araç ise teröristlerin tuzakta beklediği tuzağa doğru ilerlemektedir.​

20.BÖLÜM SONU
Senarist:kvp-medya
KURŞUN FİLM

@Çiğdem- @gözlemci @cookies @Yiğitt @sürgünüm @pompy @eros @EnveR @beyazsoy

aaaa çok zekice bir pilan kurmuşum diziye çok iyi bir giriş yaptım diziye :Z:Z:Z