sahne mükemmelAyol Hürrem'in kendisi söyleyemiyor ağanın adını ben ne yapayım.![]()
sahne mükemmelAyol Hürrem'in kendisi söyleyemiyor ağanın adını ben ne yapayım.![]()
Süklüm ağa.sahne mükemmel![]()
seni çölde kutup ayıları kovalasınSüklüm ağa.Hay dilini eşsek arıları soksun Hürrem.
![]()
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] tatlılığıSümbül: Senin karın ağrın ne?
[HASHTAG]#Hurrem[/HASHTAG]: Benim karnım ağrımıyor![]()
figuranlardan nolacak gerçi o figuranların çoğu fox a kapağı atıp @xBUGRAx e dert olduSıfır oyunculuk haremdekilerde. 😱
Aynen.haremin en asil kadını <3
kadıncağız etliye sütlüye karışmıyor kiAynen.Bu arada dizideki ikimizin sevdiği ortak tek sultan.
![]()
o hep bir melek ama melunlar göremez anlayamazSülüman ne kadar değişmiş star'daki bölümlerde 😱 Burda resmen bi kanatları eksik![]()
Ee senarist değişti etkisi oldu.Sülüman ne kadar değişmiş star'daki bölümlerde 😱 Burda resmen bi kanatları eksik![]()
Karışmadı karışmadı son bölüm çıldırdı.kadıncağız etliye sütlüye karışmıyor ki
o hep bir melek ama melunlar göremez anlayamaz![]()
iyi dayandı kadın 50 yılKarışmadı katılmadı son bölüm çıldırdı.![]()
Cidden yazık oldu kıza.iyi dayandı kadın 50 yıl
[HASHTAG]#faresuratligulsah[/HASHTAG] a iyi oldu
gizem karaca da entrikaya kurban gitti@Forumdash @mrt-06 @yatutarsa
![]()
olsun oradan bir yardırdı başrol olduCidden yazık oldu kıza.![]()
[HASHTAG]#faresuratligulsah[/HASHTAG] işte .ssGülşah süper, kadının her yerinden entrika akıyor.![]()
Harem harem değil oyunculuk okulu mübarek.olsun oradan bir yardırdı başrol oldu
[HASHTAG]#faresuratligulsah[/HASHTAG] işte .ss
acı biber resmenHarem harem değil oyunculuk okulu mübarek.
Fare ama sarayın tuzu biberi.![]()
Hani hurremin arkadasi hurremi cagirmisti ya yemek yemeye iste o sahnede o kizla yemek yiyende Sana bir sir verecegimde basroldeki erkege sarkan kizdiacı biber resmenmaşallah dila danışman,buru tuna,gizem karaca,sabahat kumaş
![]()