Vince Vaughn ve Elisabeth Moss "True Detective" Yolunda!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1407264329.jpg

İlk sezonuyla büyük ses getiren HBO dizisi True Detective'in ikinci sezonuyla ilgili cast haberleri gelmeye devam ediyor.

İlk sezonuyla Matthew McConaughey ve Woody Harrelson'a Emmy adaylığı getiren dizinin ikinci sezonun oyuncularının açıklanması merakla bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde şu konuda Colin Farrell'in diziyle görüşme halinde olduğunu duyurmuştuk. Gelen haberlere göre dizinin diğer erkek başrolü ise daha çok komedi filmleriyle tanınan Vince Vaughn olacak.

En son gelen habere göre ise dizinin ikinci sezondaki kadın başrolü ise final yapmaya hazırlanan Mad Men dizisinin yıldızı Elisabeth Moss olacak.

Her ne kadar şimdilik dizinin üç başrolü Colin Farrell, Vince Vaughn ve Elisabeth Moss olacakmış gibi gözükse de ortada kesin bir anlaşma olduğunu söylemekte fayda var...

thumbnail_1407268241.jpg

Bence Colin Farrell, Vince Vaughn seçimleri ne kadar kötüyse Elisabeth Moss o kadar iyi. Yine de bu kadrodan ilk sezondaki gibi efsane oyunculuklar çıkması çok zor. Ama yapımcıya bakılırsa bu sefer elle tutulur sağlam senaryo var. Anca öyleyse kurtarır diziyi. :):)

Etiketleyim diziyi izleyenleri de. :)

@Forumdash @destere @sürgünüm @berkann

İlk sezona göre çok yavan bence. Ya da ben Colin Farrell dışındakileri tanımadığımdan böyle geliyor. İşin aslı True Detective'in cast haverleri beni artık sıktı. :(

İlk sezona göre çok yavan bence. Ya da ben Colin Farrell dışındakileri tanımadığımdan böyle geliyor. İşin aslı True Detective'in cast haverleri beni artık sıktı. :(
Yalanlama falan gelmedi büyük ihtimal doğru bu sefer haber, bu üçlü olacak çok yüksek ihtimal :):)

Kötü olmuş o zaman. Kadın diğerlerinden daha iyi bir tercih gibi ama yine de kimsenin beklediği gibi değil sanırım. :)
Okuduğum yorumlara bakılırsa özellikle erkek oyuncular kimsenin pek sevdiği isimler değil. Tabii ki sevenleri de var ama genel olarak antipatik bulunan isimler. Tabii şöyle bir şey de var Woody Harrelson da pek sempatik bakılacak bir oyuncu değildi bu dizi öncesinde. Matthew McConaughey çıkıştaydı ama yine de biraz şüpheliydi. Yani bizi şaşırtabilir oyuncular. :):)

Kötü tercihler. Vince Vaughn'dan yeni bir Woody Harrelson olmaz. Umarım sadece söylentiden ibaret kalır.:)

Collin haberi neyse de Vince nedir yaa??? Adamın bir filmini izlemiştim romantik komedi hiç beğenmemiştim. Elizabeth Moss 11 bölümlük Mad Men macerama bakarak söyleyebilirim iyi yinede :X Vİnce seçeneği kadar kötü değil:( Umarım yalan haber açmişssindir @OzaN :F

Bence Colin Farrell, Vince Vaughn seçimleri ne kadar kötüyse Elisabeth Moss o kadar iyi. Yine de bu kadrodan ilk sezondaki gibi efsane oyunculuklar çıkması çok zor. Ama yapımcıya bakılırsa bu sefer elle tutulur sağlam senaryo var. Anca öyleyse kurtarır diziyi. :):)

Etiketleyim diziyi izleyenleri de. :)

@Forumdash @destere @sürgünüm @berkann
elizabeth moss seçimi harika olmuş ,zaten izleyecektim şimdi hiç kaçmaz, kadın muhteşem oyuncudur ..

Kötü tercihler. Vince Vaughn'dan yeni bir Woody Harrelson olmaz. Umarım sadece söylentiden ibaret kalır.:)
vince vaugh u bilememde elisabeth tercihi mükemmel olmuş harika olmuş ..

Elisabeth Moss: "Bu konuda bilgim yok. Ben de sizin kadar biliyorum. Söylentiler beni şaşırttı. Kendi tanıdıklarıma “Bana bir şey anlatmadınız mı?” demek zorunda kaldım. Bu sektörde 25 yıldır çalışan bir aktör olarak benim için böyle bir dizide adımın geçmesi oldukça onur verici. Bu dizinin bir parçası olabileceğimi düşünmeleri de çok hoş." diyerek kendisine bir teklif geldiğini yalanladı.

Ardından bir de açık kapı bıraktı: "Şu kadarını söyleyeceğim, millet The One I Love’ı seyrettikten sonra, çalışmakta olduğum HBO’dan bolca mail aldım. Ve oradakilerin her biri Elizabeth Moss’a hayranlar. Diyeceğim daha çok söylentiler havada uçuşacaktır."

@OzaN @destere @Forumdash @sürgünüm

Elisabeth Moss: "Bu konuda bilgim yok. Ben de sizin kadar biliyorum. Söylentiler beni şaşırttı. Kendi tanıdıklarıma “Bana bir şey anlatmadınız mı?” demek zorunda kaldım. Bu sektörde 25 yıldır çalışan bir aktör olarak benim için böyle bir dizide adımın geçmesi oldukça onur verici. Bu dizinin bir parçası olabileceğimi düşünmeleri de çok hoş." diyerek kendisine bir teklif geldiğini yalanladı.

Ardından bir de açık kapı bıraktı: "Şu kadarını söyleyeceğim, millet The One I Love’ı seyrettikten sonra, çalışmakta olduğum HBO’dan bolca mail aldım. Ve oradakilerin her biri Elizabeth Moss’a hayranlar. Diyeceğim daha çok söylentiler havada uçuşacaktır."

İlginç, bir onu beğenmiştim oyunculardan o da yalan olacak gibi. :D

moss transferi umarım doğrudur
bu arada senin mesajını görmem iyi oldu . The One I Love diye filmi varmış demekki, bilmiyordum, onu izlemem lazım :)