Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Sezon Tüyoları!

10525839_1533797916843464_7390923183809989363_n.jpg

Al Pacino Raci :D

10368404_1533745303515392_9020309099958233973_n.jpg

Yeni Bilgiler;

-Vadiye yeni oyuncular giriş yapıyor tıpkı geçen sezonda safiye gibi murat gibi sarp gibi vahap kuzuzade gibi çeşitli misyonlarda oyuncular dahil oluyor..

-Kanal D Pana Film'den Fragmanı İstedi Pana Film İse En Kısa Zamanda Vereceğini Bildirdi !

-Çekimler haftaya başlıyor

-POLAT ALEMDAR YENİ SEZON'DA SAKALLI İMAJIYLA GERİ DÖNÜYOR....

-Can Dostu'nun Ölümüden Sonra Yıkılan Polat Alemdar Düğmeye Bastıranların Peşine Düşüyor !

#EfsaneEylüldeKanalD'de

-Diziye çok unlu bir isim katilacak bu isim polattan sevdiklerini alacak şuan ismi sir gibi saklaniyor ama Polat alemdarin en büyük düşmani olacak.

-Siyah Sancak Timide yok edilecek !

-Gökhan Kırdar müziğe geri döndü bi yakının vefatından sonra müzik çalışmalarını bırakmıştı Yeni karar alıp Geri Döndü! Birazdan Geri Dönüş müziğini paylaşıcam

@china_shangai @AlemTo @Polat Şaşmaz @-KADİR- @kvp-medya @Billy Kane @vadikızı @batuhankaralar @Çiğdem- @WesTxCoasT @XanTier @legolas9900 @RüzgarGülü @ABAY_06 @Eski Yara @sürgünüm @Master.1000 @gundix123 @GreatOttoman @34rcp44 @eskici @Yasin93 @yatutarsa @mrt-06 @Arslan Bey

ve unuttuğum diğer vadiciler :D
polatın sevdiklerini alıcak diyor yeni giren kişi bu kara olucak ama bence ailesindende ölen olucak ömer baba ve nazife anne ölmezler ama safiye ölücek bence cahitle bu şekilde diziyi bozuyorlar bence safiyenin ölmesini bekliyorm ben bu yakınlardan birisi safiye olucaktır 😵

Gökhan Kırdar'ın ipleri yeniden ele alması güzel, bu arada Raci Şaşmaz ne olduysa dizi sektörünü temelli bırakmış. Bir diziye senaristlik bari yapsaydı.:(
Türkiye de 1 numaralı senarist Raci dir bana göre adamın yazdığı her bölüm şaheser adeta onun bıraktığı çok belli oluyor
derin konulardaki bilgisi muazzam

bu arada Gökhan Kırdar la ilgili bilgi yanlış anlaşılmasın bi yakını ölünce bi süre müzikle uğraşmamış sonra geri dönmüş yani bu kısa bir süre içinde

-Gökhan Kırdar müziğe geri döndü bi yakının vefatından sonra müzik çalışmalarını bırakmıştı Yeni karar alıp Geri Döndü! Birazdan Geri Dönüş müziğini paylaşıcam
en çok sevindiğim haberlerden birisi bu gökhan kırdar müzikleriyle vadinin olmazsa olmazlarından

polatın sevdiklerini alıcak diyor yeni giren kişi bu kara olucak ama bence ailesindende ölen olucak ömer baba ve nazife anne ölmezler ama safiye ölücek bence cahitle bu şekilde diziyi bozuyorlar bence safiyenin ölmesini bekliyorm ben bu yakınlardan birisi safiye olucaktır 😵
eski vadici olduğun her halinden belli :D
aynen öyle safiye ölecek bence kesinlikle
yoksa diğer türlü cahitle yürümez bu 2 karakter dizinin ahengini de bozar

en çok sevindiğim haberlerden birisi bu gökhan kırdar müzikleriyle vadinin olmazsa olmazlarından
vadinin olmazsa olmazı açık ve net

hani diyoruz ya polat olmadan olmaz gerisi önemli değil işte gökhan kırdar da bu değerdedir olmazsa olmaz
onun müzikleriyle vadi kısa sürede efsaneleşti
bugüne kadar vadide 1000 belkide daha fazla müziği var dünyada bu konuda rakibi olduğunu düşünmüyorum hangi dizinin 1000 küsür müziği vardır

hani diyoruz ya polat olmadan olmaz gerisi önemli değil işte gökhan kırdar da bu değerdedir olmazsa olmaz
bugüne kadar vadide 1000 belkide daha fazla müziği var dünyada bu konuda rakibi olduğunu düşünmüyorum hangi dizinin 1000 küsür müziği vardır
ayy safiye her bölüm cahitle atışmalar yasıcaklar sonra poaltlada cahit yanı hiçç çekemem bunları ben eğer dizi bu sezon aksiona önem vericekse bu yakınlardan birisi kesinlikle safiye olması lazım 🙂🙂

çok doğru bu sezonda yeni müzikler ve mümkünse cendere nin yeni versiyonlarını bekliyorum

Gökhan Kırdar babasını kaybetmişti.. iTunes'daki çalismalarini bir süreliğine durdurmuştu.

Taptalk 2

Kara'nın ayrılacağına düşünmüyorum.. Leyla ile Safiye karakterine son verilmeli. Safiye yeniden yurt dışına gönderilsin.

Taptalk 2

Geçen gün rüyamda gördüm Vadinin bu sezon ki ilk bölümünü ams 10 dk falan gördüm malesef işe gitmek için uyandım
Rüyada
Polat Lande Roverla arabada gidiyordu arkada Acem Kızı müziği çalıyordu Abdülhey şiir okuyordu şiirin içinde Polata abi uyu dedi Polat arabada uyudu Allahtan etrfta araba yoktu Abdülhey dedi abi kalk falan Polat uyandı tam o sırada annem kaldırdı ne kadar üzülüyorum ki varya :(

Geçen gün rüyamda gördüm Vadinin bu sezon ki ilk bölümünü ams 10 dk falan gördüm malesef işe gitmek için uyandım
Rüyada
Polat Lande Roverla arabada gidiyordu arkada Acem Kızı müziği çalıyordu Abdülhey şiir okuyordu şiirin içinde Polata abi uyu dedi Polat arabada uyudu Allahtan etrfta araba yoktu Abdülhey dedi abi kalk falan Polat uyandı tam o sırada annem kaldırdı ne kadar üzülüyorum ki varya :(
hey Allah ım ya :F

Kurtlar Vadisi Pusu'ya Yeni karekterlerin girişi devam ediyor..
ve bu sır gibi saklanıyor

@china_shangai @AlemTo @-KADİR-