İlk Uyarı Cezanızı Hangi Üye Etkisiyle Aldınız ?

Sen kimin yüzünden aldın ilk ?
@takas yüzünden ilk cezamı almıştım.:kiki: iki kelimelik bi söz söylemiştim maalesef :A

o zamanlar ff yönetim yoktu yalnız. :A

hatırlamıyorum herkes olabilir :D

çok istiyosan ceza aldırtabilirim :D harunnn :D
sen zaten herkes yüzünden illa ceza almışsındır :kiki: ama ilkini soruyoruz konuda :d

soruya cevap vermemişsin mel'un ? :A

@Yakamoz-Asi peki sen ? :A :A

bir üyeye değil diziye yazmıştım genel olarak onun izleyenleri kışkırmış herhal :F

hatırlamıyorum herkes olabilir :D

çok istiyosan ceza aldırtabilirim :D harunnn :D
Ben buldum senin kimin yüzünden aldığını :D.Destere yüzünden almışsın :D.Aşağıdaki mesajlar uyarı almanın sebebi :D

destere dedi:
maç ile dram dizilerinin seyirci kitlesi ayrı olduğu için .. maçın diziyi etkilemeyeceğini düşünüyorum.
takas dedi:
bu lafları bırakın ya ne dramı ne komedisi ne diyon sen maç diyorum maç maç herşeyi etkiler ne enteresan insanlar varya :D mesela ben hayat devam ediyoru izliyorum gs maçı olurda izlemicem mi maçı :D yorum yazarken mantıklı yaz biraz

Ben buldum senin kimin yüzünden aldığını :D.Destere yüzünden almışsın :D.Aşağıdaki mesajlar uyarı almanın sebebi :D

destere dedi:
maç ile dram dizilerinin seyirci kitlesi ayrı olduğu için .. maçın diziyi etkilemeyeceğini düşünüyorum.
takas dedi:
bu lafları bırakın ya ne dramı ne komedisi ne diyon sen maç diyorum maç maç herşeyi etkiler ne enteresan insanlar varya :D mesela ben hayat devam ediyoru izliyorum gs maçı olurda izlemicem mi maçı :D yorum yazarken mantıklı yaz biraz
yok be aga bundan önce almışımdır bu o kadar eski değil bu mesajdan önce kaç kez banlanmışımdır kim bilir :D