yok abi o benim paylaştığımla aynı soner yalçın falan yokBen o konuyu okumustum kadirde biseyler yayinladi orada soner yslcin tuyosu vardi kafam oraya takildi
yok abi o benim paylaştığımla aynı soner yalçın falan yokBen o konuyu okumustum kadirde biseyler yayinladi orada soner yslcin tuyosu vardi kafam oraya takildi
Omu derken yolla bakayim oysa o derim kivirmam ama sen benim adimi biliyon muO mu ?![]()
Yok aga bizim kvp-medyaydı herhalde onun arkadaşlarını gezerken gördüm ya da arkadaşlar çubuğunda vardı istersen kilonu söylim 42 yaşlarında falandın .DOmu derken yolla bakayim oysa o derim kivirmam ama sen benim adimi biliyon mu
abi bende görmedim ayıp oluyor amaOmu derken yolla bakayim oysa o derim kivirmam ama sen benim adimi biliyon mu
Annemde 1975 dogumlu1975 dogumluyum
Benim fotomu bulamazlar sen ve maskeli biliyor benim adimi ve soyadimi oradan twitter hesabini gorursunuz facebookum yok resmim hic yok ama oglumla cekilmis fotomu size yollarim sorun yokabi bende görmedim ayıp oluyor ama![]()
Baban ?Annemde 1975 dogumlusana kanim dahada ısındı.
Ben faceten gördüm ama yengeyle beraber çekilmştin hatta baya evladın vardıBenim fotomu bulamazlar sen ve maskeli biliyor benim adimi ve soyadimi oradan twitter hesabini gorursunuz facebookum yok resmim hic yok ama oglumla cekilmis fotomu size yollarim sorun yok
Kalp kalbe karsidirAnnemde 1975 dogumlusana kanim dahada ısındı.
1973.Baban ?
Aynen oyleymisKalp kalbe karsidir
Yok olm biraz yavastan at ne benim.nede esimin facebook hesabi.var sadece twitter hesabim var oradan neler yszdigimi gorursun ama foto yok sallama bir tsne oglum vsr besbucuk yasinda yarin aksam becerebilirsem oglumla fotimu atarim sizeBen faceten gördüm ama yengeyle beraber çekilmştin hatta baya evladın vardı
Allah Allah ben demek yanlış adrese bakmışımYok olm biraz yavastan at ne benim.nede esimin facebook hesabi.var sadece twitter hesabim var oradan neler yszdigimi gorursun ama foto yok sallama bir tsne oglum vsr besbucuk yasinda yarin aksam becerebilirsem oglumla fotimu atarim size
E tabi 19 yaşımızdayızBaya buyukmus senin babanda @Çiğdem- inki kac yasinda acaba
Bende 16 yasindayim babannemde 60 yasinda bnm 1954 lu artik millet 44 yasinda cocuk yapiyor babaannemin torunu olmus neyse yeni sezonunu bekliyorum kvpninAllah Allah ben demek yanlış adrese bakmışımHatta biraz kiloluydun sen
Off
E tabi 19 yaşımızdayız![]()
baya salladın aga china abinin 1 çocuğu var sadeceBen faceten gördüm ama yengeyle beraber çekilmştin hatta baya evladın vardı
Baya buyukmus senin babanda @Çiğdem- inki kac yasinda acaba
69 benim babamda 45 yaşında 🙂🙂Allah Allah ben demek yanlış adrese bakmışımHatta biraz kiloluydun sen
Off
E tabi 19 yaşımızdayız
Gerçi daha girmedik Şubatın 5 inde girecez bu arada ben Ronaldoyla falan aynı günde doğup doğduğum gün Kadir gecesiymiş. Altta da bir çocuk var aynı isimleyiz aynı gün doğduk aynı okulda okuduk aynı sınıftaydık falan![]()