Yeni Favori Üyeler - Temmuz 2014

Hakettin ama tebrik edilmeyi sen 😉
Artik sen favorisin bense caylak....
Aramizda farklar olusmaya basladi ikizim :(
Çok sağol ikiz :X Yakında yükseleceğine eminim :)

Hakettin ama tebrik edilmeyi sen 😉
Artik sen favorisin bense caylak....
Aramizda farklar olusmaya basladi ikizim :(
Çok sağol ikiz :X Yakında yükseleceğine eminim :)
Bilemiyorum ikiz yoneticiler bana kafayi taktilar eh beni boyle dogurmus anam seni oyle naparsin. :)

@*YıldırıM* ben bu ay favori üyelik bekliyordum çok ümitlenmistim ve hak ettiğimi düşünüyordum. Biraz eempati kursan ? Geçmiş orada işin şakasna giriyorsun favori üye bazıları için çok önemli olmasada büyük hedeflerin başlangıcı bu. Ne kadar üzüldüğümü @Çiğdem- sor iyi bilir. Bazı arkadaşlar dalga geçiyor ama kendileri ne olduğu belli değil. İnsanlarn hayalleriyle oynayp herkesle dalga geçen birisi bile favori. Oradaki lafmada katlyorum o kadar aktif olmama o kadar forumda olmama rağmen seçilemedim ona üzülüyorum. Senin için önemli olmayabilir ama bnm için önemli. İnsanlarn zor zamannda destek olacağna köstek oluyorsun. Sonuna kadar bu ay favori üye olmayı hak ettim ve çok üzüldüm. Biraz beni anlayabilirsin. @cookies de çok istedi olmadı. Yapacak birşeyler yok. Elimden favori üye olacak birsey gelsr yapcm. Severlerse seçerler sevmezlerse yok. Umarım beni anlarsn. Orada sana küsmesi gereken bendim geçmiş orada dalga geçiyorsun. Yazık ne diyeyim.