Mustafa Ceceli'den Lara Fabian'la Sürpriz Düet!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1407038790.jpg

Mustafa Ceceli’den hayranlarına düet sürprizi. Ceceli, buğulu sesiyle milyonlarca kişiyi kendine hayran bırakan dünyaca ünlü Belçikalı yıldız Lara Fabian’la “Al Götür Beni” adlı aşk şarkısını birlikte seslendirdi.​

Pop müziğin sevilen isimlerinden Mustafa Ceceli, sözleri Sezen Aksu’ya ait düzenlemesini ise kendisi yaptığı şakısı Türkiye ile birlikte tüm dünyada satışa sunulacak. İkili merakla beklenen düeti hem Türkçe hem de İngilizce olarak yorumladı. Şarkının yer aldığı single’ın 5 Ağustos’ta piyasaya çıkacağı öğrenildi.​

İşte merakla beklenen şarkının sözleri;
AL GÖTÜR BENİ

Ne olursa olsun
Tut bırakma yerde ellerimi
Akıp gitsin varsın
Kendi bildiğin gibi bu hayat
Aşktan geçilir mi?​

Hadi kat kendini topraklarıma
Su ver köklerime kuraklarına
Aşktan kaleler inşa etsin
Cesur kalpler kalpsiz dünyaya​

Böyle bir yer olmalı mutlaka
Ötesi yok illa
Al götür beni
Aşkın ana yurduna
Al götür beni​

Çoktandır biliyordum. İncelediğim kadarıyla Lara Fabian'ın çok ince ve etkileyici bir sesi var. Mustafa Ceceli'nin sesiyle uyumlu olur. :)

Bir şey bildiği de yok işte. O şarkı sözü söylenir mi ya ne anlamsız öyle. :A
Düz bir şekilde okursan, şarkıya olan yorumlarını hesaba katarak okumazsan, ister istemez anlamsız gelir. Müzikle beraber, şarkılara olan yorumla beraber şarkı iyi bir hâl alır. İlk bakışta hiç söylenmemiş bir şarkıyı koy önüne, bu örnekte olduğu gibi anlamsız gelir. Bir de çıktıktan sonra düşünceni görelim, düşünceleri görelim. :)

Müzik elbet şarkıyı değiştirir ama o müzik şarkının anlam bütünlüğünü etkilemez. O derinliği yakalayabilmek için vurucu sözler lazım. Bu şarkıda da o iddiayı göremedim ben. :)

Sarkiyi begenmedim insallah hareketli muzik koyarlar arkayada diskolarda barlarda falan calar.