Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Sezon Tüyoları!

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,059
Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu ile ilgili yeni sezon tüyolarını bu konu altından paylaşacağım.

İşte müthiş yeni sezon tüyoları;

1.polat alemdar ak sacliligi 2.bolum yani 231.bölümde birakiyor
2.kara tahminen 234 yada 235 .bölümde tapinakcilar tarafından oldurulecek
3.sadece Kara değil bütün siyah sancak ekibi de oldurulecekler tapinakcilar tarafından
4.Diziye çok unlu bir isim katilacak şuan ismi sir gibi saklaniyor ama polat alemdarin en büyük düşmani olacak
5.Erhan Cahit Timur ve Pusat sürekli Polat alemdarin yaninda kalacak
6.Akif ve KGT hocanin güvenliğinden sorumlu olacak.
7.Kripteks dosyasi diziye 235.bölümden sonra etkili olacak

Kara kriptexin peşindeyken ölebilir
kara ile kripteksin alakası yok aga :D

10563050_1532704636952792_2820757636110226361_n.jpg

Abdulhey diziden ayrıldı şimdi de Kara çıkıyor.Yeni girecek oyuncu çok önemli en azından Kara rolündeki adam kadar başarılı olursa iyi olur.

ayyy akif tüyosuna bayıldım polatın yanında olucak diye çok korkuyordum 😱😱
pana öyle bir hata yapmıcak ozaman akif ve kgt hocanın yanında braz arka planda kalırlar inş
polatın yanında pusatın yer alamsı daha doğruydu memati ve abdülheyden sonra polatın yanında akifi asla kabul edemezdim pusat yakışırdı poaltın yanına tüyolarda böyle olucağını söylüyor :Z:Z:Z
yeni katılıcak olan kişi tapınakçılardan birisi olucak ozaman yine kara ve siyah sancağı öldürücek kişi tapınakçılar yazıyor çünkü bu yeni gelen oyuncu olcuaktır büyük ihtimalle
ozaman mr.k ölebilir büyük ihtimallede ölücektir 🙂🙂

tüyolar süper polat zaten sezon fnalnde demşti ayrılcam diye
o bellydi merakla beklyprum yen sezonu

tüyolar çok süper yeni sezonu artık sabırsızlıkla bekliyoruz :D

Yeni Bilgiler;

-Vadiye yeni oyuncular giriş yapıyor tıpkı geçen sezonda safiye gibi murat gibi sarp gibi vahap kuzuzade gibi çeşitli misyonlarda oyuncular dahil oluyor..

-Kanal D Pana Film'den Fragmanı İstedi Pana Film İse En Kısa Zamanda Vereceğini Bildirdi !

-Çekimler haftaya başlıyor

-POLAT ALEMDAR YENİ SEZON'DA SAKALLI İMAJIYLA GERİ DÖNÜYOR....

-Can Dostu'nun Ölümüden Sonra Yıkılan Polat Alemdar Düğmeye Bastıranların Peşine Düşüyor !

#EfsaneEylüldeKanalD'de

-Diziye çok unlu bir isim katilacak bu isim polattan sevdiklerini alacak şuan ismi sir gibi saklaniyor ama Polat alemdarin en büyük düşmani olacak.

-Siyah Sancak Timide yok edilecek !

-Gökhan Kırdar müziğe geri döndü bi yakının vefatından sonra müzik çalışmalarını bırakmıştı Yeni karar alıp Geri Döndü! Birazdan Geri Dönüş müziğini paylaşıcam

@china_shangai @AlemTo @Polat Şaşmaz @-KADİR- @kvp-medya @Billy Kane @vadikızı @batuhankaralar @Çiğdem- @WesTxCoasT @XanTier @legolas9900 @RüzgarGülü @ABAY_06 @Eski Yara @sürgünüm @Master.1000 @gundix123 @GreatOttoman @34rcp44 @eskici @Yasin93 @yatutarsa @mrt-06 @Arslan Bey

ve unuttuğum diğer vadiciler :D

Son düzenleme:
Müthiş bir sezon geliyor buna herkes emin olabilir,fragmanı da merakla bekliyoruz bakalım o ünlü isim kim olacak ?

-Gökhan Kırdar müziğe geri döndü bi yakının vefatından sonra müzik çalışmalarını bırakmıştı Yeni karar alıp Geri Döndü! Birazdan Geri Dönüş müziğini paylaşıcam

Kanal D fragmanı istemiş. :A

Demek fragmanlarınız erken çıkacak bu sezon. :D
tanıtım tarzında bişey istemiştir
kanala geçtiğini tanıtmak için bi tanıtım yayınladılar ya o tanıtımı kaldırdılar tv den şimdi yenisini istiyolar
çekimler 15 ağustosta başlayacak daha çok var
vadinin fragmanları erken çıkmaz

Teşekkür ederim kardeşim bilgilendirmen için
abi bomba tüyolar için 10 gün sabret 10 gün sonra çok bomba gelişmeler paylaşacam :D

tanıtım tarzında bişey istemiştir
kanala geçtiğini tanıtmak için bi tanıtım yayınladılar ya o tanıtımı kaldırdılar tv den şimdi yenisini istiyolar
çekimler 15 ağustosta başlayacak daha çok var
vadinin fragmanları erken çıkmaz

abi bomba tüyolar için 10 gün sabret 10 gün sonra çok bomba gelişmeler paylaşacam :D
Merakla bekliyoruz