Adriana Lima, Ütopya'ya Konuk Olacak!

2 saatlik film 2 aydaçekiliyor herkes iyi oynar :X beğenmediğin neboş bile oscarlık performans gösterir kolaysa haftalık 120 dk de farklı rollerde görelim :X
Kenan ve Halit Ergenç gibi oyuncular kendilerini kanıtlamış USTA oyuncular, ben onları eleştirmeyi bile zül eddeterim.:)

Kesinlikle hala o filmi izleyen kimse yok:( Muhteşem bir film. Bambaşka Kenan vardı.

Kenan'a olan zıtlıgını bi ara bırakta izle bence @xemrexxx :T:
çok heyecanlandıracak bir film olmazsa film izlemem ben :X ayrıca dediğim gibi 2 ayda çekilen 120 dk lik işte herkes iyi oynar :X

Kenan ve Halit Ergenç gibi oyuncular kendilerini kanıtlamış USTA oyuncular, ben onları eleştirmeyi bile zül eddeterim.:)
kenanla halit ergenç bir değil :X biri işin eğitimini almış operadan baleye tiyatroya her şeyi oynamış rolleri de sabit roller değil :X
halit ergenç my son sezondaki performasıyla artık tv yıldızları ile değil şener şen ile falan karşılaştırılmaya başlandı

çok heyecanlandıracak bir film olmazsa film izlemem ben :X ayrıca dediğim gibi 2 ayda çekilen 120 dk lik işte herkes iyi oynar :X

kenanla halit ergenç bir değil :X biri işin eğitimini almış operadan baleye tiyatroya her şeyi oynamış rolleri de sabit roller değil :X
Ben Halit Ergenç'in kaç defa Kenan ile ilgili açıklamalarına şahit oldum. Onunla ilgili nasıl övgü dolu sözler sarfetiyor bir kez dinle. Günümüzde de dizilerden en çok parayı kazanan adam, film için de yapımcılar kapısında yatıyor. Bu zamana kadar filmlerinden yapımcılarına 40 milyon kazandırmış. Böyle bir adamı eleştirirsen samimi olduğuna kimseyi inandıramazsın.:)

Ben Halit Ergenç'in kaç defa Kenan ile ilgili açıklamalarına şahit oldum. Onunla ilgili nasıl övgü dolu sözler sarfetiyor bir kez dinle. Günümüzde de dizilerden en çok parayı kazanan adam, film için de yapımcılar kapısında yatıyor. Bu zamana kadar filmlerinden yapımcılarına 40 milyon kazandırmış. Böyle bir adamı eleştirirsen samimi olduğuna kimseyi inandıramazsın.:)
dediğin şeyden çok iyi oyuncu olduğu anlamı çıkmaz david beckham da 30 küsür yaşında abd ye gitti tribünleri doldudu takımı bi dünya haber oldu ama o sırada david beckham süper oynamıyordu :X

yapımcılar kapısında yatabilir kenan 55 yaşına kadar ağır abi rolleri oynar hepsini de tutturur :) fazla bir şey istemiyorum yine ağır abi olsun en azından kötü ağır abi olsun 4 dizidir aynı şablon kenan iyi ağır abi,kötülerden intikam alıyor,sevdiği kızı seven adamı aynı zamanda kötü adam da seviyor,sevdiği kızın babası kötü adam ya da kötü adamlarla iş birliği içinde :)))

dediğin şeyden çok iyi oyuncu olduğu anlamı çıkmaz david beckham da 30 küsür yaşında abd ye gitti tribünleri doldudu takımı bi dünya haber oldu ama o sırada david beckham süper oynamıyordu :X

yapımcılar kapısında yatabilir kenan 55 yaşına kadar ağır abi rolleri oynar hepsini de tutturur :) fazla bir şey istemiyorum yine ağır abi olsun en azından kötü ağır abi olsun 4 dizidir aynı şablon kenan iyi ağır abi,kötülerden intikam alıyor,sevdiği kızı seven adamı aynı zamanda kötü adam da seviyor,sevdiği kızın babası kötü adam ya da kötü adamlarla iş birliği içinde :)))
Bu sezon bir kez bile kavga sahnesi yaşanmadı Karadayı'da, sürekli aşk sahnelerinin yüzünden millet bıraktı diziyi 12 reytingden 7-8'lere düştü.:)

Konu konuyu açınca sormayı unuttum, ikinizede sorayım. Acun Ilıcalı tv8'i bu sene ilk 3'e sokar mı?:X @Forumdash

Bu sezon bir kez bile kavga sahnesi yaşanmadı Karadayı'da, sürekli aşk sahnelerinin yüzünden millet bıraktı diziyi 12 reytingden 7-8'lere düştü.:)

Konu konuyu açınca sormayı unuttum, ikinizede sorayım. Acun Ilıcalı tv8'i bu sene ilk 3'e sokar mı?:X @Forumdash
işte izleyici kenanı ağır abi rolünde görmeye alışmış aşk adamı oalrak gördü mü düşüyor demek ki :X

eldeki yarışmaları bankoaacunun ama yeni yarışmaları eskileri ka iş yapmaz bence
hele ninja warrior foxta yayınlandı zaten izlenmez pek 3-4 anca alır
ama dediği sitcomları yaparsa hele ki günlük yaparsa ilk 3 şansı var totalde bu sene star beli doğrultamayacak gibi
muat bozlu,3adamlı diziler banko tutacak zaten dediği gibi sergen yalçına alexe futbol programı yaptırırsa bir günü daha kurtarır

işte izleyici kenanı ağır abi rolünde görmeye alışmış aşk adamı oalrak gördü mü düşüyor demek ki :X

eldeki yarışmaları bankoaacunun ama yeni yarışmaları eskileri ka iş yapmaz bence
hele ninja warrior foxta yayınlandı zaten izlenmez pek 3-4 anca alır
ama dediği sitcomları yaparsa hele ki günlük yaparsa ilk 3 şansı var totalde bu sene star beli doğrultamayacak gibi
muat bozlu,3adamlı diziler banko tutacak zaten dediği gibi sergen yalçına alexe futbol programı yaptırırsa bir günü daha kurtarır
Ben sıralama mı yazayım buraya;

1- Kanal D
2- Star TV
3- Atv ve tv8 kapışır, yarışı Acun önde bitirebilir.

Atv'de Karadayı ve Kara Para Aşk'tan başka birşey yok ki.

Ben sıralama mı yazayım buraya;

1- Kanal D
2- Star TV
3- Atv ve tv8 kapışır, yarışı Acun önde bitirebilir.

Atv'de Karadayı ve Kara Para Aşk'tan başka birşey yok ki.
kpa yı sayıyon bugünün saraylısını saymıyon 1 reyting anca fark vardır :A atv de kaçak da var haluk bilginer geldi ab yi toparlar bence

star tv avrupa maçları ile arada günleri kurtarır ama my den önceki gibi ab iş iyapıcaz diye sadece ab nin izleyeceği işler yaparsa 2.liği de kurtaramaz. starın gün içi süper oldu bu arada 3 tane günlük dizisi var üçü de 3+ reyting alıyor beni affet 5 alıyor hatta

ocak ayına kadar acun 3.-4. olur ocakran sonra survivor ile 2.liğe oynar bence dizileri falan da oturur

kanal d erler filme 1 dizi daha yaptırdı mı zorlanmaz pek zaten benim adım gültepe çok öbgz havası yaratmazsa kesinlikle tutacaktır

fox tan artık sürpriz bekliyorum :X

kpa yı sayıyon bugünün saraylısını saymıyon 1 reyting anca fark vardır :A atv de kaçak da var haluk bilginer geldi ab yi toparlar bence

star tv avrupa maçları ile arada günleri kurtarır ama my den önceki gibi ab iş iyapıcaz diye sadece ab nin izleyeceği işler yaparsa 2.liği de kurtaramaz. starın gün içi süper oldu bu arada 3 tane günlük dizisi var üçü de 3+ reyting alıyor beni affet 5 alıyor hatta

ocak ayına kadar acun 3.-4. olur ocakran sonra survivor ile 2.liğe oynar bence dizileri falan da oturur

kanal d erler filme 1 dizi daha yaptırdı mı zorlanmaz pek zaten benim adım gültepe çok öbgz havası yaratmazsa kesinlikle tutacaktır

fox tan artık sürpriz bekliyorum :X
Bugünün Saraylısı'nın bitirileceği dedikodusu var hem tek Ab'si iyi, totali çok zayıf. ayrıca hikaye tıkanmak üzere yıl sonunu zor görür. Kara Para Aşk'ta ise hikaye daha yeni başlıyor.:)

Kanal D devam eden işleri ve Kurtlar Vadisi transferi ile birinciliği garantiledi, yeni başlayacak dizilerini saymıyorum bile. Bu kadar dizilerin arasında Yalan Dünya'da kaybolabilir.(not düşelim)

Star'ın kaderi birazda Endemol'a bağlı, yeni başlayacak dizilere çok para yatırıyorlar. Endemol'de dizi işinden hiç anlamıyor. Başroldeki oyuncular yıldız gibi gözüksede hangi senaristlerle çalışacakları belli değil. Dizlerin hikayeleri iyi olamzsa Erkan Petekkaya'da kurtaramaz diziyi ya da Özcan Deniz. Daha önce bu oyuncuların bir çok dizileri yayından kaldırıldı. Star'ın bana göre en avantajlı tarafı kanalın başında bu işeri bilen birisinin olması ve arkalarında kapı gibi Doğuş Grubu sermayesinin olması.

Atv birkaç yıldır 3'üncülük ile idare ediyor ama bu sene yerini kaybedebilir. Güçlü dizi anlaşması yapamadığı gibi, elindeki perşembe günkü birinciliğide kaybetti.

Zaten 20:00 ve 23:00 arası çok izlenen saat diliminde tv8'in Atv'yi geçiceği kesin. atv'nin en güçlü olduğu güne bakıyoruz pazartesi karşısında O Ses var, Atv'nin en zayıf olduğu günler haftasonu Yetenek Sizisiniz ile Acun muhtemelen yine en çok izlenen kanal olacak.

Uzun lafın kısası: Acun'lu tv8 atv'den 3'üncülüğü alacak gibi.

vayyy... süpermiş :) 10 ay ha vay be survivor 3-4 aydı bu yarışma 10 ay merakla bekliyorum :)

acun erkekleri tvye çekmenin yolunu bulmuş vlla reytingler kesin diye düşünüyor ama
o erkeklerin yanında olucak olan kadınları hesaba katmamış :kiki::kiki:
oyüzden adliana limada olsa aşırı yüksek reyting beklemesin bence :kiki:

hemen kıskançlık krizine girmişin :F
bu ülkede öyle kız arkadaşının yada karısının yanında tvyi açıpta adliana lima izleyecek erkeğe izin vericek kadın sayısı çok az acun bunu hesaba katmamış bu çok açık ortada o kumandayı kafasında kırardım ben vlla eşimin :F

Program çok iddalı başlayacak.Merakla bekleniyor,inşallah formatı beğenilir.