Adriana Lima, Ütopya'ya Konuk Olacak!

Cafede Acun lafına koptum.:)

@dizi kolik duymasın Hazal'ı sevmediğini aranız bozulur.:)
Hee duymasın de sonra etiketle :F:F Yok o biliyor benim Hazal'a karşi kötü düşünce beslemediğimi :)

@xemrexxx muhterem beyi kötü şeyler düşünüyor ya ona takılıyorum :X

Meryem Uzerli diziden ayrıldıktan sonra da doğruya mükemmel kadın oyuncular vardı Muhteşem Yüzyıl'da.:A
beğenmediklerimi söyledim ben :X meltem cumbul,berrak tüzünataç ı falan beğenmediğimi yazdım gerçi musti öldüğünde onlar da iyi performans sergiledi ama 2-3 bölümlük
merve boluğur başlarda iyiydi son 3-4 bölümberbattı
ben körü körüne savunacak değilim my ye son sezon gelen kadın oyuncuların hiçbirini bir meryem y a da deniz çakır seviyesinde görmüyorum

beğenmediklerimi söyledim ben :X meltem cumbul,berrak tüzünataç ı falan beğenmediğimi yazdım gerçi musti öldüğünde onlar da iyi performans sergiledi ama 2-3 bölümlük
merve boluğur başlarda iyiydi son 3-4 bölümberbattı
ben körü körüne savunacak değilim my ye son sezon gelen kadın oyuncuların hiçbirini bir meryem y a da deniz çakır seviyesinde görmüyorum
@Forumdash koş Deniz Çakır'ı beğendiğini söyledi.:)

Hiç mimiği olmayan, yüzünde botoks varmış gibi ifadesi olan Deniz Çakır'ı beğenen adam, gül yüzlü Tubama laf ediyor.:)
rolünün hakkını veriyor kadın türkiyede enrtikacı,güçlü,kötü kadın rollerini hakkıyla oynayan kaç kişi var 1 nebahat çehre 2 deniz çakır 3.isim gelmiyor aklıma:X

Yeri bişey dersin :F:F
isviçreli kötü moderatör mesajalrı silecek zaten gece gece sana kafa yoramam:X

Hiç mimiği olmayan, yüzünde botoks varmış gibi ifadesi olan Deniz Çakır'ı beğenen adam, gül yüzlü Tubama laf ediyor.:)
Deniz Çakır'ı ben de beğenirim de günümüz dizilerinde oynasın kötü rolde.Yoksa MY'de de kötüydü yasakta'da k.bakmasınlar ama İffett'te de:(

rolünün hakkını veriyor kadın türkiyede enrtikacı,güçlü,kötü kadın rollerini hakkıyla oynayan kaç kişi var 1 nebahat çehre 2 deniz çakır 3.isim gelmiyor aklıma:X

isviçreli kötü moderatör mesajalrı silecek zaten gece gece sana kafa yoramam:X
Nebahat'tan umudumu kestim :F

Sanem Çelik (Kara Melek.:A) Beren Saat oynar, o ışığı Aşk-ı Memnu'da gördük. :X

Ayrıca bir oyuncu her rolü oynayabilmeli.:)

Sanem Çelik (Kara Melek.:A) Beren Saat oynar, o ışığı Aşk-ı Memnu'da gördük. :X

Ayrıca bir oyuncu her rolü oynayabilmeli.:)
bnm için deniz çakır vamp kadın rolüne uygun onu da oynayabilşiyor çok şükür :) kenan nasıl hep ağır abi rolleri ile ayakta kaldıyse deniz çakır da o rollerle ayakta kalır :A

Nebahat'tan umudumu kestim :F
kadına ikidir saftirik ana rolleri veriliyor neboşa bu reva görülürse böyle olur :X

Tamam @Forumdash her zaman olduğu gibi doğru konuşmuş o rollerin altından kalkıyor ama başka bir numarasını görmedik.:)
gerek de yok zaten :A

Kullansın:T: MY'de de kötüydü oyunculugu dedim. Kötü kadın rolunde güzeldi demedim:A
my de gayet iyiydi :) başkası olsa yılmaz şahinin o senaryoysuyla diziyi batırırdı :A

bnm için deniz çakır vamp kadın rolüne uygun onu da oynayabilşiyor çok şükür :) kenan nasıl hep ağır abi rolleri ile ayakta kaldıyse deniz çakır da o rollerle ayakta kalır :A
MY'den başka birşey izlesen Kenan'ın Uzun Hikaye'de bambaşka bir karaktere hayat verdiğini görürsün.:)