Hee duymasın de sonra etiketle
@xemrexxx muhterem beyi kötü şeyler düşünüyor ya ona takılıyorum
Hee duymasın de sonra etiketle
Meryem Uzerli diziden ayrıldıktan sonra da doğruya mükemmel kadın oyuncular vardı Muhteşem Yüzyıl'da.ben düşünmüyorum @sürgünüm ün tubişi ile dizikolik in hazalı 2 mimikli seçilmişti![]()
beğenmediklerimi söyledim benMeryem Uzerli diziden ayrıldıktan sonra da doğruya mükemmel kadın oyuncular vardı Muhteşem Yüzyıl'da.![]()
@Forumdash koş Deniz Çakır'ı beğendiğini söyledi.beğenmediklerimi söyledim benmeltem cumbul,berrak tüzünataç ı falan beğenmediğimi yazdım gerçi musti öldüğünde onlar da iyi performans sergiledi ama 2-3 bölümlük
merve boluğur başlarda iyiydi son 3-4 bölümberbattı
ben körü körüne savunacak değilim my ye son sezon gelen kadın oyuncuların hiçbirini bir meryem y a da deniz çakır seviyesinde görmüyorum
ortada kullanılacak koz mu varKullanırız bi ara bu kozu![]()
Hiç mimiği olmayan, yüzünde botoks varmış gibi ifadesi olan Deniz Çakır'ı beğenen adam, gül yüzlü Tubama laf ediyor.Kullanırız bi ara bu kozu![]()
rolünün hakkını veriyor kadın türkiyede enrtikacı,güçlü,kötü kadın rollerini hakkıyla oynayan kaç kişi var 1 nebahat çehre 2 deniz çakır 3.isim gelmiyor aklımaHiç mimiği olmayan, yüzünde botoks varmış gibi ifadesi olan Deniz Çakır'ı beğenen adam, gül yüzlü Tubama laf ediyor.![]()
isviçreli kötü moderatör mesajalrı silecek zaten gece gece sana kafa yoramamYeri bişey dersin![]()
Deniz Çakır'ı ben de beğenirim de günümüz dizilerinde oynasın kötü rolde.Yoksa MY'de de kötüydü yasakta'da k.bakmasınlar ama İffett'te deHiç mimiği olmayan, yüzünde botoks varmış gibi ifadesi olan Deniz Çakır'ı beğenen adam, gül yüzlü Tubama laf ediyor.![]()
@sürgünüm bunu da kullanırsn artıkDeniz Çakır'ı ben de beğenirim de günümüz dizilerinde oynasın kötü rolde.Yoksa MY'de de kötüydü yasakta'da k.bakmasınlar ama İffett'te de![]()
Nebahat'tan umudumu kestimrolünün hakkını veriyor kadın türkiyede enrtikacı,güçlü,kötü kadın rollerini hakkıyla oynayan kaç kişi var 1 nebahat çehre 2 deniz çakır 3.isim gelmiyor aklıma
isviçreli kötü moderatör mesajalrı silecek zaten gece gece sana kafa yoramam![]()
Sanem Çelik (Kara Melek.rolünün hakkını veriyor kadın türkiyede enrtikacı,güçlü,kötü kadın rollerini hakkıyla oynayan kaç kişi var 1 nebahat çehre 2 deniz çakır 3.isim gelmiyor aklıma![]()
Kullansın@sürgünüm bunu da kullanırsn artık))))
Tamam @Forumdash her zaman olduğu gibi doğru konuşmuş o rollerin altından kalkıyor ama başka bir numarasını görmedik.@sürgünüm bunu da kullanırsn artık))))
bnm için deniz çakır vamp kadın rolüne uygun onu da oynayabilşiyor çok şükürSanem Çelik (Kara Melek.) Beren Saat oynar, o ışığı Aşk-ı Memnu'da gördük.
Ayrıca bir oyuncu her rolü oynayabilmeli.![]()
kadına ikidir saftirik ana rolleri veriliyor neboşa bu reva görülürse böyle olurNebahat'tan umudumu kestim![]()
gerek de yok zatenTamam @Forumdash her zaman olduğu gibi doğru konuşmuş o rollerin altından kalkıyor ama başka bir numarasını görmedik.![]()
my de gayet iyiydiKullansınMY'de de kötüydü oyunculugu dedim. Kötü kadın rolunde güzeldi demedim
![]()
MY'den başka birşey izlesen Kenan'ın Uzun Hikaye'de bambaşka bir karaktere hayat verdiğini görürsün.bnm için deniz çakır vamp kadın rolüne uygun onu da oynayabilşiyor çok şükürkenan nasıl hep ağır abi rolleri ile ayakta kaldıyse deniz çakır da o rollerle ayakta kalır
![]()
2 saatlik film 2 aydaçekiliyor herkes iyi oynarMY'den başka birşey izlesen Kenan'ın Uzun Hikaye'de bambaşka bir karaktere hayat verdiğini görürsün.![]()