Damien Duff
Favori Üye
ben olsam bomba patlatirdim ve bitirirdim kvp-medya herkesi öldürsünbencede senin uykun gelmişş hadi cnmm
Bizim hayatımızda cookiesde egliyemez
ben olsam bomba patlatirdim ve bitirirdim kvp-medya herkesi öldürsünbencede senin uykun gelmişş hadi cnmm
neyi bitiriyorsun 😱ben olsam bomba patlatirdim ve bitirirdim
Hiç bisey sadece ornek verdimneyi bitiriyorsun 😱
😱😱
😱😱
😱
okadar uzun olmadı bunu kısa tuttum bence 🙂Çok uzun olmuş kısaltmışsn da bir iki cümle. Eline sağlık bana fazla komik gelmedi puanım 8
nerden bulcak o kadar komediyiokadar uzun olmadı bunu kısa tuttum bence 🙂Haftada iki bölüm yap iki haftada bitir
meslekelr azaldıkça zorlasıyor durum son 4 bölüm kaldı finale 🙂
haftada tek gün yapmaı düşünüyorum yine böyle iyi bence sindire sindire 🙂okadar uzun olmadı bunu kısa tuttum bence 🙂
meslekelr azaldıkça zorlasıyor durum son 4 bölüm kaldı finale 🙂
Haftada iki bölüm yap iki haftada bitir
final yaptıktan sonra yeni projeler düşünücem yarışma programları var aklımda 🙂haftada tek gün yapmaı düşünüyorum yine böyle iyi bence sindire sindire 🙂
zaten ilgi gördüğünü düşünüyorum ben senaryomun ben memnunum yanı
Yeni yapmlar beklerim sktı artık bu.
tşşk sonunda sanada beğendirebildimEskiye göre daha mantıklı olmuş puanım 9
tşşkEline sağlık güzel olmuş.Puanım 10
ahh evet herkesi yaraladımMaçta katliam yapmışsın resmen popoşataya iyi güldüm. Eline sağlık @Çiğdem- güzel bölümdü kısa olması da güzel olmuş. Puanım 10.
gerçek hayattada öğrenemedim hala şu topukluyla yürümesiniTopukluyla maça çıkma fikri iyiymiş. Eline sağlık toprağım, yeni fırsat bulup okuyabildik.
Topukluyla yürümesini bilmez, önüne geleni yerden yere vurur hasbam.tşşk
ahh evet herkesi yaraladım
keyif almana sevindim uzun bir ara vermek zorunda kalmıştım iyi bir bölümle dönebildim
beğenmeniz en önemlisi zaten
gerçek hayattada öğrenemedim hala şu topukluyla yürümesini
önemli değil geçte olsa okuman beğenmen önemli tşşkler 😉😉
hahahahha zaten tercihte etmiyorumkiii topuklu etek türleri veya elbiseler hiçbirini tercih etmiyorum kot yetiyor bana ve spor ayakkabılar 🙂🙂Topukluyla yürümesini bilmez, önüne geleni yerden yere vurur hasbam.