Kadın Eli Değince 6.Bölüm

Bölümü Nasıl Buldunuz ?

• 10

Oy: 9 69.2%
  • 9

Oy: 2 15.4%
  • 8

Oy: 1 7.7%
  • 7

Oy: 0 0.0%
  • 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

Oy: 1 7.7%

• Kullanılan toplam oy
    13

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060
Konuk Oyuncular :Hakem- @Harunnn60 (harun)
Rakip Kaleci @Mr.At (barış)

proxy.php

çiğdem bahçelı lüks evlerin olduğu bir yerde güneşlenmektedir üff tatile bile çıkamadım bu ucube yüzünden ne hallere düştüm yaa çimenlerin otların üstünde güneş yağı sürüyorum
bay becerikli elinde futbol topuyla çiğdemin yanına gelir ve gelir gelmez topa vurur
çiğdem: dur napıyorsun bir kaza olucak şimdi
bay becerikli:benim becerikli olduğumu unutuyorsun galiba derken top evlerden birinin camını kırar bak gördünmüm senin sucun o cırlak sesinle dikkatimi dağıttın görevin erkek futbol takımıyla maça çıkıp gol atmak olucak sen daha iyi vurda görelim
çiğdem itiraz ederken camı kırılan bir teyze eliyle oklavayla çiğdeme gelir kim yaptı bunu der
çiğdem gülerek o yaptı der bay becerikli:beni göremiyor unuttun galiba
çiğdem basını kasıyarak sessiz konusup hadi çabuk bu kadın kafamı patlatmadan beni gönder görevime

çiğdem kendini soyunma odasında bulur tüm futbolcular çiğdeme bakmaktadır
çiğdem:aaa hadi dısarıya giyinicem o sırada teknik hocada gelir çiğdem onuda futbolcu sanıp yaşlı başlı adam utanmıyormusun hadi sende dısarıya oyuncular sahada çiğdemi bekler çiğdem şortunun altına topuklu ayakkabı giyerek maça çıkmıştır forvet olarak
çiğdem topu önünde bulur ama düşücek gibidir 2 rakip oyuncu çiğdemi sol ve sağ kolundan tutarlar düşücek diye çiğdemde topla gitmeye devam eder bir geri geri giderlerr üçüde ayak topuklarının üstünde düşücek gibi birde ileri ileri ayak uclarının üstünde giderler çiğdem ve 2 rakip oyuncu çiğdem kaleci barışa gol atmak için sol ayağını sallar topa ama topuklu ayakkabı çıkar barısın kafasına düşer ve bayıltır hakem harun düdük çalıp gelirken çiğdem sağ ayağıyla topa vurmak ister bu seferde o topklu çıkar hakem harunun alnına vurur ve bayıltır sonra 2 futbolcuyla birlikte sırt üstü düşerler çiğdem 4 kişi birden yaralar

çiğdem normal kranpon giydikten sonra maç tekrar başlar bu sefer rakip oyuncu çiğdemi sıkıstırır topu almak için çiğdem arkasındakı rakip oyuncunun üstüne gelmesinden sonra sinirlenir aaaa sapıkmısın sen kmi taciz ettiğini sanıyorsun yedek kulubesine gidip oklavasını alır futbolcuyu sahada kovalamaya başlar hakem harunun etrafında futbolcuyu oklavayla kovaladıktan sonra çiğdem sarı kart görür bu arada maç berabere bitmek üzeredir 2 dakika kalmıştır çiğdemin acilen gol atması lazımdır

çiğdem: öff napmalıyım maç bitiyor kazanmam lazım ama erkek değilimki ben nasıl gol atıcam ama kadın olmamın avantajınıda kullanabilirim buldum çiğdem barışın kalesine koşar 2 defans önünü keser çiğdem defansların önüne dikilir ve arkadasına seslenir topu arkama at der defans oyuncularıda çiğdemin
onlara dönük olduğunu görür arkasına gelen topa dokunamaz diye birşey yapmazlar çiğdem top arkasına gelirkken yere doğru 4 ayak eğilir ve poposuyla kalçasının yan tarafıyla topa vurur rovaşatayı kast ederek buda popoşata der ve top herkesin bakıslarıyla kaleye girer çiğdemin son anda goluyle maçı kazanırlar

çiğdem bay beceriklinin yanında bulur kendini
bay becerikli: al bakalım yılın golu ödülü bunu hak ettin nasıl birşeydi o öyle
çiğdem: ben tatil köyünde güneşlenmek istiyorum yaa
bay becerikli: nankörr ödülü alır çiğdemden
bu görevde tamamlanmıştır

Sezon mu? Final mi? :)
final 10bölümlük bir diziydi bu 10.bölümünde bitiyor
sezon finalı yoktu kafamda ama 5.bölümden sonra 24 gün kadar uzun bir ara girdi sezon finalı yapmadan tatil yapmıs gibi oldum yanı :kiki::kiki: artık finale kadar kesintisiz devam edicem

Spoiler yapsaydin iyiydi rturk cikacak
bunlar sadece beni takıp eden kişiler yanı hepsi takip ediyor benı etiketledikelrimin 🙂
🙂

final 10bölümlük bir diziydi bu 10.bölümünde bitiyor
sezon finalı yoktu kafamda ama 5.bölümden sonra 24 gün kadar uzun bir ara girdi sezon finalı yapmadan tatil yapmıs gibi oldum yanı :kiki::kiki: artık finale kadar kesintisiz devam edicem

bunlar sadece beni takıp eden kişiler yanı hepsi takip ediyor benı etiketledikelrimin 🙂
🙂
Hee kötü olmuş. :(

@Çiğdem- cok komik olmus herkes uyurken kahkaha attim annemde bana terlik atti hahahahaha :D bi sonraki bolumde nolacaksin fedai ol bence 😉

@Çiğdem- cok komik olmus herkes uyurken kahkaha attim annemde bana terlik atti hahahahaha :D bi sonraki bolumde nolacaksin fedai ol bence 😉
beğenmene sevindim yeni görevim şuan belirli değil bişiler bulurum yine 🙂
🙂
fedai olmustum ayrıca 5.bölümde 🙂
🙂
hangi kısmı beğendin en çok

ahaha çok komik,kısaltınca daha güzel olmuş,eline sağlık :F
dahada kısaltmak istedim ama ozaman senaryo çok bozuluyordu bukadar kısaltabildim 🙂
🙂