- Reaksiyon puanı
- 8,228
- Puanı
- 700
17.BÖLÜM
Enis’in adamı Sertan Aslı’nın bulunduğu odayı bulmuştur kamyonetine gider ve roketi hazırlayarak kamyonetin camından roketi odaya doğrultur.
Tim ise odada Aslı’nın yanındadır.
Celil:Çocuklar bir şey konuşacak belli ki çıkalım artık Doktor kes şu şaklabanlığı sende
Doktor:Kordon dostum niye kızdın şimdi ?
Serdar:Hadi Doktor hadi
Serdar,Celil ve Doktor odadan çıkar.Aslı ve Şahin odada baş başa kalmıştır.
Şahin:Çok korktum sana bir şey olacak diye Aslı
Aslı:Bende Şahin bende sana bir şey olacak diye çok korktum ALLAH’a şükür ikimize de bir şey olmadı ama bu kaçıncı ölümden dönüşümüz oluyor Şahin,evlenelim bir an önce
Serdarlar ise hastaneden dışarı çıkmıştır.
Celil:Enis şerefsizini elimizden kaçırmasaydık iyi olacaktı komutanım
O anda Serdar’ın gözüne Sertan çarpar.
Serdar: Aman ALLAH’ım Celil,bizimkilere atıyor
Celil hemen telsizi çıkarıp Şahin’e haber vermeye çalışır.Serdar ve Doktor ise Sertan’a ateş eder.Sertan başından vurulur ancak roket başka bir odaya gider.Tim yukarı çıkar.Roket neyse ki boş bir odaya gitmiştir.
Şahin: ALLAH razı olsun komutanım adam roketi atsaydı kurtulmamız imkansızdı dışarı çıkamamıştık
Serdar: ALLAH korudu aslanım
Tim karargaha dönmüştür.Şahin ve Aslı çardaktadır.
Aslı:Bu kaç oluyor Şahin artık ya kaçıncı oluyor ölümün ucundan dönüşümüz,evlenelim diyorum artık Şahinn
Şahin sessiz kalır.
Aslı:Şahin bir cevap ver ALLAH aşkına niye susuyorsun ya
Enis bombanın patlayacağı alandan uzak bir yerde beklemektedir.Sertan’ı telefondan birkaç kez aramıştır.
Enis:Niye cevap vermiyor lan bu herif,neyse patlatmışsa televizyona düşer haber
Enis arabada bulunan küçük televizyonu açar ve haberde bir hastanenin camından çıkan dumanlar görür.Ardından yayın kesilir.
Enis:Helal lan Sertan başarmış işi,şu lanet olası telefona cevap verse de kimlerin havaya uçtuğunu öğrensek
17.BÖLÜM SONU
Senarist:kvp-medya
KURŞUN FİLM
Senarist:kvp-medya
KURŞUN FİLM
Son düzenleme: