'Unutma Beni' Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
423485_338757779494834_1286152169_n.jpg

Başrollerinde Didem Özkavuçu, Osman Karakoç, Berivan Edebali, Olcay Kavuzlu, Elif Şanlı, Füsun Günuğur ve Kurtuluş Şakirağaoğlu'nun yer aldığı, FOX'un en uzun soluklu dizisi olan ve gündüz kuşağında rakiplerine hep fark atan Unutma Beni dizisinin sezonu ne zaman açacağı belli oldu.

6. sezonu geride bırakan Unutma Beni 7. Sezonu FOX'ta aynı saatinde 1 Eylül'de başlayacaktır.

bir insanın gunde izleyebilecegi bolum sayisi 10 olsa (bolum başi 50 dk. aralarda 10 dk. da forum, twitter....) = gunde 10 saat ile 4 ay gibi bir surede yeni bolumleri yakalamak mumkun.

Bu yıl son olsun bıktık artık :A Eski kadro eski heyecan eski oranlar kalmadı.

Yoo eski kadrodan kim gitti ki? Ana karakterlerin hepsi duruyor. :D
Eski oranlar eski heyecan gitti ama bence. Teyzem bu dizinin hastasıydı heyecanlı olurdu gün boyu bunu beklerdi. Bu yıl saçmaladı dedi bıraktı diziyi :D Teyzem gibi niceleri bırakmış ki dizinin oranları bitti.

Yoo eski kadrodan kim gitti ki? Ana karakterlerin hepsi duruyor. :D
Eski oranlar eski heyecan gitti ama bence. Teyzem bu dizinin hastasıydı heyecanlı olurdu gün boyu bunu beklerdi. Bu yıl saçmaladı dedi bıraktı diziyi :D Teyzem gibi niceleri bırakmış ki dizinin oranları bitti.
Sen bu diziyi izliyorsun, sonra her diziyi yerden yere vuruyorsun iyi valla.:)

Sen bu diziyi izliyorsun, sonra her diziyi yerden yere vuruyorsun iyi valla.:)
Biraz muhalefetim ben her şeye :A

Dedikleri gibi 1000 bölümüde izledin mi? :)
Hayr izlemedim öyle teyzemle birlikte bakardm :D Yani detaylı bilmem ama dediğim gibi eski reyting ve başarıs8 artık yok.

İyi bir tarih çok uzun bir günlük dizi oldu bakalım ne kadar daha devam edicek

Forum İstatistikleri

Konular
176,571
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy