hayır [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] fanıyım.ss
hürremi destere tutuyor
orasi baska her gece farkli kadinla cok iyi bir karakter. @xemrexxx in azgin olduğunu gosteriyor buda.karakterini seviyor süleymanın ne var![]()
oklavayı sırtında kırarım senin .sshürremi destere tutuyor
emree sülümancı![]()
çokk kabasın 😱oklavayı sırtında kırarım senin .ss
peki meryem bi sonraki dizisinde dilara karakterini canlandirirsa o zaman meryedilaram falanmi olacak
orasını karıştırma .ss zaten hangi rolü seçerse seçsin hürremeryem unutulmazpeki meryem bi sonraki dizisinde dilara karakterini canlandirirsa o zaman meryedilaram falanmi olacak![]()
unutulmasi iyi bi sey ama unutulmamasi kötü bisey rol ustune yapisti meryemimin keske kara para askta basrol olsaydiorasını karıştırma .ss zaten hangi rolü seçerse seçsin hürremeryem unutulmaz![]()
aynen dizi de 5 reytingte kalmazdıunutulmasi iyi bi sey ama unutulmamasi kötü bisey rol ustune yapisti meryemimin keske kara para askta basrol olsaydicok yakisirlardi enginle
hemen neden onlari cagiriyosun simdi bni tuba antisi sancaklar bn seviyorum tubayi.Meryeme kara para ask gibi bi dizi gercekten yakisir veya Karagül gibi bi dizi
karagül de olur dizi zaten en çok izlenen dizi meryem gelirse ab dizisi de olurhemen neden onlari cagiriyosun simdi bni tuba antisi sancaklar bn seviyorum tubayi.Meryeme kara para ask gibi bi dizi gercekten yakisir veya Karagül gibi bi dizi![]()
Ahh ah nerde ama bn meryemi yeni diziyle gormek istiyorum ya avsarla yada ay yapimla cok iyi ikili olurlarkaragül de olur dizi zaten en çok izlenen dizi meryem gelirse ab dizisi de olur![]()
avşarla çalışsın ay yapımın işleri klaisk ve genele hitap etmeyen işlerAhh ah nerde ama bn meryemi yeni diziyle gormek istiyorum ya avsarla yada ay yapimla cok iyi ikili olurlar![]()
haklisin lo bakalim avsarin konakli dizilerinde istiyoruz meryemiavşarla çalışsın ay yapımın işleri klaisk ve genele hitap etmeyen işler![]()
Mikserlik yapıyor yine @xemrexxxhemen neden onlari cagiriyosun simdi bni tuba antisi sancaklar bn seviyorum tubayi.Meryeme kara para ask gibi bi dizi gercekten yakisir veya Karagül gibi bi dizi![]()