Iyi ki gelmemisim iste.Bir de erkenden gelecektin sözde.
Iyi ki gelmemisim iste.Bir de erkenden gelecektin sözde.
Gelseydin, bayramlaşırdık.Iyi ki gelmemisim iste.
He tabi, görüsecegiz ya.Gelseydin, bayramlaşırdık.
Görüşme olayı çok ileri tarihlere ertelendi artık.He tabi, görüsecegiz ya.
Sen beni görsen harclik da isterdin simdi.Görüşme olayı çok ileri tarihlere ertelendi artık.
Hemen büyüklük yaptı. Ben abimden harçlık istemiyorum, senden de istemem.Sen beni görsen harclik da isterdin simdi.
Verse hayir demezdin simdi kabul et.Hemen büyüklük yaptı. Ben abimden harçlık istemiyorum, senden de istemem.
"Hayır" derim. Aşırı şekilde zorlar, "almazsan döverim" falan derse, ancak öyle "hayır" demem sanırım.Verse hayir demezdin simdi kabul et.
100 tl yetmez onlaraharçlık toplamıyoruz ama dedeciğim torunları arasında en çok beni seviyor erkek torunlarından bile daha çok tabi bunu brazda sebebi şuu torunları içinde en çok dedeme ben düşkünüm
100tl ahrclık verir bana her bayram alıs veriş yap istedğini al derr yarında köye gidicez
yine 100tl koparıırm dedeciğimden beğendiğim ayakkabı ve çanta vardı hemen almam lazım
yettiği kadarıyla artık bu harclığı alamayanlarda var100 tl yetmez onlara
Ne kadar doğru demişim bugün bir kez daha anladım.Yaş büyükdükce para da artıyor bakalım bu bayram kaç para koparıcam.
ahh zaman ne çabuk geçiyor yaa 1 yıl önce yazmısım bunu ve bugünkü bayramdada köye gidip dedeciğimden yine 100 tl kopardımharçlık toplamıyoruz ama dedeciğim torunları arasında en çok beni seviyor erkek torunlarından bile daha çok tabi bunu brazda sebebi şuu torunları içinde en çok dedeme ben düşkünüm
100tl ahrclık verir bana her bayram alıs veriş yap istedğini al derr yarında köye gidicez
yine 100tl koparıırm dedeciğimden beğendiğim ayakkabı ve çanta vardı hemen almam lazım