Arrow 3.Sezon Fragmanı Yayınlandı

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,355
Puanı
1,060
10369109_418859684918736_8565959529593762203_n.png

DC Comics'in Green Arrow çizgi romanından uyarlanan ve The CW'nın en çok izlenen dizisi olan Arrow'un yeni sezona merhaba demesine aylar kalmişken, dizinin yeni sezon fragmanı görücü karşisina cıktı bile.

Yeni sezonu 8 Ekim Akşamı The CW ekranlarında gelecek olan dizinin 3.sezonunda yeni isimlerde kadroya dahil oldu.Bunlardan birisi ise 2006 yılı yapımı olan "Superman Dönüyor" filmiyle Superman'e hayat veren Brandon Routh olacak. Yeni sezonuyla da aksiyon ve heycandan taviz vermeyecek gibi görünen dizinin fragmani işte karşinizda.

İşte O Fragman;

Edit 2
3.Sezonda "Ra's al Ghul" Görünecek!
2.sezonda Sara Lance karakterinin eski bir arkadaşi olarak Arrow'a konuk olan "Nyssa al Ghul" un babası 3.sezonda karşimiza çıkacak. Ayrıca 3.sezonda karşimiza çıkacak olan Ra's al Ghul karakteri "Batman Begins" filmini izleyenlerinin çok yakından tanıdıgı bir karakter. Dizinin hayranları tarafından Ra's al Ghul için şimdiden "Liam Neeson" ismi ön planda tutuluyor.

İşte "Ra's al Ghul" Fragmanı;

Son düzenleme:
Fragman aksiyon dolu :X

@BesaleT @Çiğdem- @rengarenk @legolas9900

@yatutarsa hala güzel görüntülü versiyon bulamadın mı (b) Fragman güzel görüntülü izle bi:X
Arrow ve The Originals yayınlandığına göre The Vampire Diaries de yayınlanır artık değil mi @Çiğdem- :)
vampir günlükleride yayınlanır evet
arrow son 2 yılın dizisi bence hiç sıkılmadan 2 sezon izledim süpermen karakterini canlandıran
brandon arrowa katılmış :Z:Z:Z süper bir haber buuuu oliver kadar yakısıklı karizmatik ve iyi bir oyuncu acaba dizidede süpermen olurmu süperkahramanlar katılıcak diye duymuştum ben brandon arrowdada süpermeni canlandırsa :Z:Z:Z

arrow son 2 yılın dizisi bence hiç sıkılmadan 2 sezon izledim süpermen karakterini canlandıran
brandon arrowa katılmış :Z:Z:Z süper bir haber buuuu oliver kadar yakısıklı karizmatik ve iyi bir oyuncu acaba dizidede süpermen olurmu süperkahramanlar katılıcak diye duymuştum ben brandon arrowdada süpermeni canlandırsa :Z:Z:Z
:DOliver bir numara diğerleri trısssssssssss:D

:DOliver bir numara diğerleri trısssssssssss:D
tabiki oliverin karizması yetiyor bu diziye maşallah :love1::love1:
ama brandonda gayet başarılı birde 3.sezona süperkahramanlar katılıcak diye duymustum
süpermeni canlandıran kişi gelince heyecanlandım arrowdada süpermen olursa harika birşey olur :Z:Z:Z

tabiki oliverin karizması yetiyor bu diziye maşallah :love1::love1:
ama brandonda gayet başarılı birde 3.sezona süperkahramanlar katılıcak diye duymustum
süpermeni canlandıran kişi gelince heyecanlandım arrowdada süpermen olursa harika birşey olur :Z:Z:Z
Arrow ilk 1 sezon 10 bölümünü izedim bayrandan sonra başlicam :)Ama benim için en önemli diziler:)
1.Haven
2.Game Of Thrones
3.The Originals
4.The Vampire Diaries
5.True Blood

Arrow ilk 1 sezon 10 bölümünü izedim bayrandan sonra başlicam :)Ama benim için en önemli diziler:)
1.Haven
2.Game Of Thrones
3.The Originals
4.The Vampire Diaries
5.True Blood
arrow bence harika bir dizi 10bölümden sonra olaylar hareket kazanıyor bayramdan sonra izle bence sezonu azken 3.sezona yetişmeni öneriyorum 😉😉

The Atom'u canlandıracak - "mış" :F:F O boyla :F:F

49 gün kaldı yeni sezona yerlerinizi alın.
68FBAA24065BB2BD3788C1FAE1CAB369.gif

Videonun yarısı geçtiğimiz sezonlara ait olsada, yeterli sayılabilecek bir fragman. Adamı bilmeyen kalmadı, olaylar nereye gidicek hiçbir fikrim yok bu beni daha da heyecanlandırıyor açıkcası. :)