Komedilere karşı neden bu kadar önyargılısın?breaking bad harikadır herşeyiyle mükemmel dizi
dexter ı sevmemiştim
diğerleride komedi benlik değil ..
önyargılı değilim aslında genelde heyecan uyandırmayan merak duygusunu körüklemeyen işler pek dikkatimi çekmiyor , hanı acaba diğer bölümde nasıl güleceğiz diye bir merak oluşmuyor? konu olarakta diğer bölüme geçişi sağlayacak büyük bir istek oluşturacak itici bir güç yokKomedilere karşı neden bu kadar önyargılısın?![]()
Ben bir drama dizisinin 2 bölümünü üst üste izleyemem ama komedi dizisinde 3-4 bölüm rahat izlerim. Dediğin şey ilginç bir nokta ama komedi dizisi olduğu için öyle hazırlamıyorlar zaten. Bence sen bir tane sağlam komedi dizisine başla.önyargılı değilim aslında genelde heyecan uyandırmayan merak duygusunu körüklemeyen işler pek dikkatimi çekmiyor , hanı acaba diğer bölümde nasıl güleceğiz diye bir merak oluşmuyor? konu olarakta diğer bölüme geçişi sağlayacak büyük bir istek oluşturacak itici bir güç yok
o yüzden izlediğim bir kaç komedi diziside olmuştur ama zamanla unutmuşumdur diğer bölümlere geçmeyi öyle kaybolup gitmiştir![]()
Dexter ı ikinci sezona kadar izlemedin galiba yoksa lila ilgini çekebilirdibreaking bad harikadır herşeyiyle mükemmel dizi
dexter ı sevmemiştim
diğerleride komedi benlik değil ..
ikinci sezona geçmedim birinci sezonun ortalarına kadar gelmiştim sanırımDexter ı ikinci sezona kadar izlemedin galiba yoksa lila ilgini çekebilirdi)
en sağlamı shameles dir. onda bile ilk iki sezonu tam izleyebildim diğerleri duruyor dahaBen bir drama dizisinin 2 bölümünü üst üste izleyemem ama komedi dizisinde 3-4 bölüm rahat izlerim. Dediğin şey ilginç bir nokta ama komedi dizisi olduğu için öyle hazırlamıyorlar zaten. Bence sen bir tane sağlam komedi dizisine başla.![]()
Komedi-dram demiyorum. Onların asıl amacı güldürmek değil ki. Friends tarzı kült bir şeye başla derim ben. OzaN da son yazısında önerecektir.ikinci sezona geçmedim birinci sezonun ortalarına kadar gelmiştim sanırım
en sağlamı shameles dir. onda bile ilk iki sezonu tam izleyebildim diğerleri duruyor daha![]()
aslında ilerlemişsin baya, bir şans daha ver benceikinci sezona geçmedim birinci sezonun ortalarına kadar gelmiştim sanırım
en sağlamı shameles dir. onda bile ilk iki sezonu tam izleyebildim diğerleri duruyor daha![]()
fiona beni özlemezde ben fionayı arada bir özlüyorum özellikle şu çıplak havuza girdiği sahneler muhteşemdiaslında ilerlemişsin baya, bir şans daha ver bence
shameless ı da fazla bekletme, fiona özler seni)
hatırlıyorum o sahneyi müthiştıfiona beni özlemezde ben fionayı arada bir özlüyorum özellikle şu çıplak havuza girdiği sahneler muhteşemdi
birde komşuları zenci kadınla oynak kocası bayağı renkli görüntüler oluşturuyordu![]()
jeneriği süper dizinin baba frank karakteri bir harika, fiona zaten dörtdörtlükhatırlıyorum o sahneyi müthiştı)
ben 3. sezondayim vi ve kocası coştular baya![]()
Dexter'ın dizisi SFU nasıl, önerir misin?Bu kategoride izlemediğim bir tek Two and a Half Men kalmış.![]()
En az Dexter kadar güzel.Dexter'ın dizisi SFU nasıl, önerir misin?![]()