Her Aşk Birgün Biter | 7.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnveR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EnveR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,769
Puanı
611
Web Sitesi
beniboylesev.wordpress.com
Her Aşk Birgün Biter

7.Bölüm

1.Sahne // Sahil

Taner,Anıl ve Ali koşmağa devam ederken, mafya ve yardımcıları arkalarıyca koşmaktadır.
Taner: Böyle koşunca çocukluğumuz aklıma geldi.
Anıl: O kadar koştuğumuz olduki hangisini hatırladın.
Taner: İşte

2.Sahne // Mahalle (çocukluk zamanı)
Taner: Çabuk bizede meyveleri topla bizede ver.Zaten omzum kopdu seni saklamaktan.
Anıl: Tamam dur bunlarıda toplayayım.
Taner: Ali gel biraz da sen tut.
Ali: Yok ya yorgunum ben çok yorgunum.
Taner: Ne yorgunu ya yoruldum ben şurda.Hadi yardım et.
Metin Amca(Ağaç sahipi): Napıyorsunuz orda?
Taner: Lan çabuk indiriyom ağaçı bırak hemen indiriyom.Kaçalım.
Metin Amca: Kaç kere diyeceğim bu ağaçtan meyve toplamayın?!
Taner: Kaçın lan kaçın.
Metin Amca: Kaçmayın buraya gelin.

3.Sahne // Mahalle (şimdiki zaman)

Taner,Anıl ve Ali koşarak mahalleye gelmiştir.
Anıl: Heee onu mu diyorsun?
Ali: Ben de kızlara laf atmıştık abileri kovalamıştı falan onu sandım.
Anıl: O değilde çok yoruldum lan oturalım burda.
Taner: Tamam oturalım.Ali hep işin gücün kız senin bu güne kadarda bir sevgilin olmadı zaten.
Ali: Bana diyene bak.Lan senin bugüne kadar sevgilin oldu mu?
Taner: İşte okulda anlatmıştı lise birde hoşlandığım kız vardı Merve.İşte şimdiki Merve o.Belki birşeyler olur aramızda.
Anıl: O kardeşim bak gör napıyorsun artık.

Alper ve adamları gelir.Anıl ve arkadaşlarının oturduğunu görer.Onlara yakınlaşır.
Alper: Lan ne koşturuyorsunuz peşinizden.Dalağım çıktı ya bu kadar koşulur mu?
Anıl: Ben bilemedim arkadaşlar koştu ben de koştum.
Alper: Lan organlarını almıyacaktık diyecektim sana.
Anıl: Aaa sahimi? Neden?
Alper: Bıraktık biz organ alıp satmayı.Riskli iş,çok riski var.Hem zaten beni kan tutuyot hiç bana göre bir iş değildi.
Artık banka soyucaz.O daha kolay.
Anıl: Çok iyimiş.
Alper: Al buda dosyan yırtıp atarsın artık naparsın kendin bilirsin.
Taner: Çok iyi oldu ha bu.
Alper: Ah ah ben annemin sözünü dinleyip kaymakam oolacaktım ama arkadaş ortamı etkiledi hep.Neyse biz gidiyoruz gençler hadi eyvallah.
Anıl: Güle-güle.Bir daha görüşmeyiz.

Bu anda mahalleden Mete geçiyordur.
Taner: Aaaa naber Mete? O gözlükle giriyon mu internete?
Mete: Evet giriyorum.
Taner: Hadi lan.Nasıl giriyon?
Mete: Hiç Google Glass duymadın mı?
Taner: O ney lan?
Mete: Git biraz teknoloji oku ya.Hiç bir şey bilmiyorsun.
Taner: Gözlükle internete giriyon diye burda artislik yapma lan.Harbiden nasıl giriyor acaba?
Anıl: Bilmem.Neyse ben eve kaçıyorum görüşürüz.
Ali: Tamam ben de gittim.
Taner: Nereye lan.Ben kaldım ama.Çok merak ettim acaba nasıl giriyorki?Teknolojini takip etmem lazım benim.Gelecekte insanlar terlikle internete girecek ben böyle mal gibi kalacam.Ne konuşuyorum kendi kendime ya ben de eve gideyim bari.

4.Sahne // Anılın Evi
Anıl eve gelir ve babasının salonda oturduğunu görür.
Anıl: Naptın baba?
Ufuk(Anılın babası): Hiç bir şey.Boş-boş oturuyorum.
Anıl: He eyi eyi.
Ufuk: Aklıma şimdi geldi sen okulu bitiremedin dimi?
Anıl: Yok baba bitirdim işte.
Ufuk: Peki diploma nerde?
Anıl: İşte,işte.
Ufuk: Kes.Bir işi de beceremedin.Okul dedik hala bitiremedin.Sen neden böyle oldun ki?Çok beceriksiz evlat yetiştirdim çok.
Anıl bu sözler karşısında çok üzülür.Ve evden çıkar.

5.Sahne // Kafe
Taner: Noldu lan telefonda sesin garip geliyordu?
Anıl: Abi işte babam azarladı bir okul bitiremedin falan.
Taner: Aynen ya beni de azarlıyorlar bir iş bulamadın falan.
Anıl: Of ya ben napıcam ya?
Taner: Bilmiyorum ya.Benim de hemen iş bulmam lazım.
Anıl: Of napıcaz ya?

Bu arada bir kadın Taner ve Anılın yanına gelir.
Şükriye(Falcı): Gençler kulak misafiri oldumda geleceğinizde ne olacağını bilmek istiyor musunuz?
Taner: Hep de kulak misafiri olunur zaten.Diziler sizi çok bozuyor izlemeyin bu dizileri artık lütfen.Klişe klişe diziler zaten.Neymiş kahramların ismi yokmuşta,vampirlerin sırları varmışta,güçleri süpermişte bilmem ne.İzlemeyin dizileri.Hep kafa bozuyorlar.
Anıl: Lan dur bir dakka bakalım kadın ne diyor.
Şükriye: Şimdi ben kahve falına bakıp size ne olacağını diyeceğim.
Taner: Bak burda kahve var mı? Çay işte biz kahve içmiyoruz.Haydi abla başka masaya.
Anıl: Lan dur ben baktırmak istiyom hadi baktıralım.
Taner: Yok ya bunlar pis yalancı.
Şükriye: Ayıp oluyor ama.
Anıl: Kusura bakma abla.Sen en iyisi bizim falmıza bak.Taner kardeşini mi kırıcan ya işte bir baktıralım.Kahveler benden.
Taner: Tamam.Bakacaksa baksın.

Kahveler gelir ve içilir.Şükriye fala bakmak için ilk Tanerin fincanını alır.Ve bir fincana bakar bir Tanere,bir fincana bakar bir Tanere.Taner bundan endişelenir ve der.

Taner: Noldu ne bakıyorsun?Yoksa üç güne ölecekmiyim?
7.Bölüm Sonu

tvhabb4.jpg

Klişe klişe diziler zaten.Neymiş kahramların ismi yokmuşta,vampirlerin sırları varmışta,güçleri süpermişte bilmem ne.İzlemeyin dizileri.Hep kafa bozuyorlar. :F

Genel olarak ortalama bir bölüm olmus. Ilk 4 sahne icin böyle diyebilirim ama besinci sahne dizi kopmus, güzel olmus, güldürdü. :D

Hele burasi cok güldürdü. :F

Diziler sizi çok bozuyor izlemeyin bu dizileri artık lütfen.Klişe klişe diziler zaten.Neymiş kahramların ismi yokmuşta,vampirlerin sırları varmışta,güçleri süpermişte bilmem ne.İzlemeyin dizileri.Hep kafa bozuyorlar.

Genel olarak ortalama bir bölüm olmus. Ilk 4 sahne icin böyle diyebilirim ama besinci sahne dizi kopmus, güzel olmus, güldürdü. :D

Hele burasi cok güldürdü. :F
Mafya istemediniz diye onu çıkarmak zorunda kaldık ve konuya bağlanması gerekiyordu.O yüzden heyecan falan bu bölüm olmadı. :)

hahahah meyve olayı çok komik olmuş köyde okadar ağacımız olmasına rağmen bende komşarıların meyvelerin çalıyordum :kiki::kiki:

hahahah meyve olayı çok komik olmuş köyde okadar ağacımız olmasına rağmen bende komşarıların meyvelerin çalıyordum :kiki::kiki:
Çok güzel olmuş, eline sağlık. :D @EnveR
Teşekkürler. :)

@mrt-06 takip edecekmisin etkileyeyim? :)

vampir sirlari derken benim dizimimi kastediyosun bak valla baharla olan sahnelerinizi siler yeniden yazarim
Ben şaka yaptım.Hem dün profilimde mesajda seni ve @kvp-medya'nı etkiledim kırılmak yok dedim.Hem dizi senin senaryonu nasıl istersen yaz. :)

Teşekkürler. :)

@mrt-06 takip edecekmisin etkileyeyim? :)

Ben şaka yaptım.Hem dün profilimde mesajda seni ve @kvp-medya'nı etkiledim kırılmak yok dedim.Hem dizi senin senaryonu nasıl istersen yaz. :)
baharla nasil sahneleriniz var nasil ama biraz romantige baglamaya calistim sahnenizi o yuzden seni tatmin etmeyebilir :A

Kötü olmuş ne hikaye ne olay ne de abzurdluk var. abzurdluk bir yerde var orda da abzurtluk olduğunu gecen sefer dediğim gibi vurgulamamissin.

Kırıldın mı göndermeye?
yok lo kirilmadim :)
sana bi surprizim olacak sezon finalinde sen birini 2-3 ay once hamile birakmissin simdi diyceksin vampir vampiri hamile birakirmi yazdim olacak.Sen kokensin biraktigin degil.Sence kim 2-3 ay once kimi seviyodun :A