Hawaii Five Ne Zaman Ekrana Gelecek?

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1406294371.jpg

Hawaii Five dizisi macera dizilerinden hoşlanan pek çok kişinin severek izlediği diziler arasında bulunmaktadır. Dizinin önde gelen oyuncuları arasında Brad Turner, Chris Fisher ve Matt Earl Beesley gibi isimler yer almaktadır.

Birbirinden farklı ama aynı amaç için mücadele eden timin hikayesini konu alan dizi Amerika'da 2010 yılında başlayıp dört sezon sürmüştü. Hawaii Five Pazartesi akşamı 22:00'te atv'de!

Tanıtım Fragmanı: http://www.atv.com.tr/webtv/hawaii-five/fragman/1?id=bf02cd7b-4f40-482b-881d-a26ac59858c5

Dört sezon sürdüğüne göre başarılı bir dizi demek ki ama iyi gitmeyecektir ATV'de. :)

2-3 gün önce sabah erken kalktiğimda [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'ya bakmak için tv'yi açtiğimda tanıtımı görmüştüm:X Ramazan biter atv açılır saçılır :F:F

Taşıyıcı dizisi kadar reyting alır. Eğer Hawaii görüntüleri bol tutulursa neden daha fazla almasın :X

2-3 gün önce sabah erken kalktiğimda [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'ya bakmak için tv'yi açtiğimda tanıtımı görmüştüm:X Ramazan biter atv açılır saçılır :F:F

Taşıyıcı dizisi kadar reyting alır. Eğer Hawaii görüntüleri bol tutulursa neden daha fazla almasın :X
Daha önce diziyi izlediğini sanıyordum.:)

atv yabancı dizilerde başarılı olamıyor taşıyıcı ve çarlinin meleklerinde istediklerini alamadılar bu dizidende umudum yok atv yabancı diziler izlenmiyor nedense 🙂
🙂

Dizinin adındaki 0'ı yemişler resmen. :D

Diziye D-Smart kanallarından birinde rastlıyorum zaman zaman cidden güzel Hawaii görüntüleri var ama sıradan polisiye işte. :):)